Відмовлено Шахрайство/Хантер Рейвенхарт 38605

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Киргаз

Отаман
Реєстрування
1 Бер 2025
Дописи
28
Реакції
28
Бали
18
Ваш нікнейм: Андрій Буст
Нікнейм гравця: Хантер Рейвенхарт 38605
Суть скарги:
Звертаюся до Головної Адміністрації з приводу навмисного шахрайства та акту самосуду з боку гравця Хантер Рейвенхарт.
Між нами відбувся тимчасовий обмін майном (моя вілла на його котедж). Через дружні стосунки у відеодоказі не було прописано фінальну дату, чим гравець зараз свідомо зловживає. На мої вимоги повернути майно я отримав відмову, перехід на особисті образи та блокування в діскорд.
Ключові факти порушення:
Навмисна махінація: Гравець відкрито заявляє третім особам у грі, що привласнив мою віллу навмисно як «помсту» за минулі конфлікти. Згідно з правилами проекту, особиста неприязнь не дає права на вчинення самосуду та привласнення чужого майна.
Шантаж та деструктивні дії: У особисті переписці в Діскорд гравець прямо ставить умову: він «подумає» про повернення вілли лише після того, як я прозвітую про своє особисте спілкування з іншими гравцями (скріншот). Це є прямим шантажем та втручанням в особисте життя.
Маніпуляція правилами: Гравець використовує трактування «повернення, коли зручно обом», щоб безстроково утримувати майно, яке йому не належить. Оскільки мені як власнику повернення зручне вже зараз, а гравець навмисно створює перешкоди - це є NonRP Обманом.
Я прошу Адміністрацію не розглядати це як пересічну суперечку, а перевірити інформацію передачі майна та визнати дії гравця Хантер Рейвенхарт шахрайством зі злим умислом. Прошу посприяти поверненню моєї вілли та призначити розмову «Тет-а-Тет» за участі головної адміністроції
Відео договору ютуб
Скриншот шантажу та образ (тиць
Основні таймкоди
1:18 — РП-договір (обговорення умов тимчасового обміну);
3:10 — Передача моєї вілли гравцеві Хантер Рейвенхарт
6:10 — Отримання мною котеджу в рамках угоди.

Мисливець

Отаман
Реєстрування
12 Вер 2025
Дописи
94
Реакції
32
Бали
23
Додай, будь ласка, скріншот, де ти шантажував Аліну щодо бізнесу.
Тобі було сказано йти домовлятися, на що ти спокійно відповів, що тобі все одно.
Ти шантажував людину і прямо відмовлявся віддати бізнес.

А оскільки в нас не вказано термін, то вибач, але потрібно дійти до спільного рішення, а не робити так, як ти — грайся, якщо хочеш, це твоє право.

Киргаз

Отаман
Реєстрування
1 Бер 2025
Дописи
28
Реакції
28
Бали
18
Ваш нікнейм: Андрій Буст
Нікнейм гравця: Хантер Рейвенхарт 38605
Суть скарги:
Звертаюся до Головної Адміністрації з приводу навмисного шахрайства та акту самосуду з боку гравця Хантер Рейвенхарт.
Між нами відбувся тимчасовий обмін майном (моя вілла на його котедж). Через дружні стосунки у відеодоказі не було прописано фінальну дату, чим гравець зараз свідомо зловживає. На мої вимоги повернути майно я отримав відмову, перехід на особисті образи та блокування в діскорд.
Ключові факти порушення:
Навмисна махінація: Гравець відкрито заявляє третім особам у грі, що привласнив мою віллу навмисно як «помсту» за минулі конфлікти. Згідно з правилами проекту, особиста неприязнь не дає права на вчинення самосуду та привласнення чужого майна.
Шантаж та деструктивні дії: У особисті переписці в Діскорд гравець прямо ставить умову: він «подумає» про повернення вілли лише після того, як я прозвітую про своє особисте спілкування з іншими гравцями (скріншот). Це є прямим шантажем та втручанням в особисте життя.
Маніпуляція правилами: Гравець використовує трактування «повернення, коли зручно обом», щоб безстроково утримувати майно, яке йому не належить. Оскільки мені як власнику повернення зручне вже зараз, а гравець навмисно створює перешкоди - це є NonRP Обманом.
Я прошу Адміністрацію не розглядати це як пересічну суперечку, а перевірити інформацію передачі майна та визнати дії гравця Хантер Рейвенхарт шахрайством зі злим умислом. Прошу посприяти поверненню моєї вілли та призначити розмову «Тет-а-Тет» за участі головної адміністроції
Відео договору ютуб
Скриншот шантажу та образ (тиць
Основні таймкоди
1:18 — РП-договір (обговорення умов тимчасового обміну);
3:10 — Передача моєї вілли гравцеві Хантер Рейвенхарт
6:10 — Отримання мною котеджу в рамках угоди.
Додаю докази переписки з гравцем (після подачі скарги), які остаточно підтверджують його злий умисел та небажання повертати майно:
Навмисне затягування часу: Гравець прямо заявляє, що йому «зручно» повернути віллу лише 27.06 (тобто через 2 місяці). Це є абсурдним терміном для повернення майна за безстроковим договором і свідчить про спробу уникнути відповідальності, дочекавшись закінчення терміну давності скарги.
Визнання мотиву (Самосуд): Гравець прямо пише: «ти побачив по-***********************************ськи, я тільки продовжив». Це фактичне зізнання в тому, що він привласнив майно навмисно, як акт помсти, що суворо заборонено правилами проекту (самосуд).
Неадекватна поведінка: Гравець продовжує спілкуватися матом та проявляти неповагу.
Прошу Адміністрацію врахувати ці факти при винесенні вердикту. Гравець не збирається повертати віллу мирним шляхом, а лише маніпулює правилами.

Мисливець

Отаман
Реєстрування
12 Вер 2025
Дописи
94
Реакції
32
Бали
23
Так, усе вірно. Я не маю до тебе поваги. Там ще вказано, що я не відмовлявся. І так само, як і ти робив, я вказую, коли мені зручно. Інакше жодного діалогу не було.

Ambasadorik

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
3 Кві 2024
Дописи
409
Реакції
785
Бали
111
Я скажу тобі так, сьогодні планувалось тобі повернути майно, але якщо ти вирішив гратись через адміністрацію…

Кирило Хмельницький

ЗГС Неоф І 06
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Лип 2024
Дописи
1,178
Реакції
287
Бали
223
Вітаю

За вашою скаргою виношу певні рішення:

На даному відеодоказі де ви указали (таймкод 1:18) ви написали: ''Ми робим обмін вілами я тобі свою а ти мені свою в вишневому на певний період а потім назадвірн?'', у відповідь було: ''так'' від гравця Хантер Флібюстер, но там не вказано час повернення, а саме дата повернення і час закінчення.

відмовлена

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі