Відмовлено Андрій Косик / Упереджений розгляд скарги та некомпетентність / На розгляд ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Гріша Бандар

Новий гравець
Реєстрування
28 Вер 2024
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
1. Ваш нікнейм: Григорій Бандаренко
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Косик
3. Суть скарги:
Шановна Адміністрація, звертаюся з апеляцією на рішення ЗГС Держ. Андрія Косика. Вважаю розгляд скарги некомпетентним через ігнорування ним процесуальних норм та фактичних обставин ситуації.

Послідовність подій:

Етап 1: Початок переслідування та зупинка Тайм-код 1:51 – 3:50 Водій Стас Седой [ н.з. HA 3649 TH ] скоїв ДТП та зник з місця події. Мною було розпочато переслідування на підставі ст. 16 Закону «Про СБУ/Поліцію» (Зупинка ТЗ у разі скоєння ДТП) .

Етап 2: Процесуальні дії Тайм-код 2:55 – 3:50 Після зупинки авто біля СТО я представився та висунув законну вимогу пред'явити документи "Закон України "Про порядок пред'явлення законної вимоги" на підставі ст. 15 (Підозра у вчиненні адмін. правопорушення) "Закон України Про Службу Безпеки України" . Гравець свідомо ігнорував звернення, хоча інформація була дубльована як у голосовий, так і у текстовий чат.

Етап 3: Затримання Тайм-код 0:10 – 13:38 Особу було затримано за статтею 36-1 ККУ (Ігнорування законних вимог) "Кримінальний Кодекс". Під час затримання Тайм-код 3:28 – 13:38 було зачитано Міранду( констутеційні права ) та поставлено питання про бажання скористатися правами. Гравець не виявив бажання на той момент.

Ключові аргументи щодо своїх дій:

• Відмова від прав: Згідно з Процесуальним кодексом, права (зокрема на адвоката) надаються на вимогу затриманого під час оголошення прав. Гравець проігнорував запитання. Подальша вимога адвоката, коли процедура розшуку вже була завершена, є спробою затягування RP-процесу "Процесуальний Кодекс".​
  • Дотримання процедур: Усі дії (від зупинки за ДТП до фіксації ігнорування вимог) виконані згідно з чинним законодавством та правил серверу.​
  • Відсутність порушень: Адміністратор не врахував, що гравець бачив текстові повідомлення, що виключає аргумент «я не чув».​
Вважаю, що мої дії були повністю правомірними, а вердикт адміністратора базується на поверхневому аналізі відеодоказів. Прошу переглянути рішення та скасувати покарання.

4. Доказ отриманого покарання: "Початок" "Середина+Кінець" "Скарга"
5. Дата порушення: 17.04.2026

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,645
Реакції
1,283
Бали
253
Вітаю, гравець чітко написав в чаті: "Глухонемой я", на що ви не відреагували, правилами це не заборонено, але коли ви спитали гравця в войс: "Чи будете ви використовувати свої права", відповідно він вам не відповів, але згодом він написав в чат: "Адвоката мені" - прохання, яке ви проігнорували. На мою думку - це не виховано, коли людина не може вас чути, а ви у відповідь пишете: "Я не вмію писати".
Догану ви отримали за "Недбале ставлення до своєї посади" у ваші обов'язки входить за необхідності надати адвоката підозрюваному, що в результаті не було реалізовано, хоча було запрошено.

Очікуємо відповіді від ГА|ЗГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі