Шановний громадянине,
Бажаю вам здоров’я.
Хочу офіційно вибачитися за ситуацію, що склалася, та визнати, що з мого боку були допущені помилки. Водночас вважаю за необхідне пояснити обставини події.
Зі слів мого підполковника, Микити Хантера, ним було зафіксовано можливі образливі висловлювання з вашого боку на його адресу та адресу фракції. У зв’язку з цим я отримав від нього усний наказ доставити вас до ГУНП міста Києва. Я уточнив у нього, чи прибуде він особисто для подальшого розгляду справи та надання відеодоказів, однак чіткої відповіді не отримав.
Після цього я виконав наказ і доставив вас до ГУНП, розраховуючи, що підполковник прибуде та проведе необхідні процесуальні дії. Проте цього не сталося. Ми очікували його прибуття протягом певного часу, однак він так і не з’явився.
Також хочу зазначити, що я не представився належним чином, оскільки розраховував, що всі подальші дії будуть здійснюватися безпосередньо моїм керівником.
Після приблизно дев’яти хвилин очікування, з огляду на відсутність уповноваженої особи та належних доказів, а також відсутність законних підстав для вашого подальшого затримання, я прийняв рішення відпустити вас.
Ще раз приношу щирі вибачення за завдані незручності та дякую за розуміння.
З повагою,
Ст.Лейтенант Тоні Пупчик