Відмовлено Заява до прокуратури номер 180 повторна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Хмара

Новий гравець
Реєстрування
2 Лют 2026
Дописи
15
Реакції
1
Бали
6

Заява №

Я, [Ілля Хмара], проживаю в місті [Київ] та є громадянином Подільського краю.​

Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав (або прав іншої особи), яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, Необгрунтоване обмеження моєї свободи порча мого майна також не обгрунтовано і СБУ-шнік не представився мені потім відпустив і сказав що не бачив мого порушення].​

Сталося це все біля будівлі СБУ Києва не звертався поки до інших органів

З повагою,Ілля Хмара​

Реєстрування
9 Жов 2024
Дописи
27
Реакції
7
Бали
8
Шановний громадянине,

Бажаю вам здоров’я.

Хочу офіційно вибачитися за ситуацію, що склалася, та визнати, що з мого боку були допущені помилки. Водночас вважаю за необхідне пояснити обставини події.

Зі слів мого підполковника, Микити Хантера, ним було зафіксовано можливі образливі висловлювання з вашого боку на його адресу та адресу фракції. У зв’язку з цим я отримав від нього усний наказ доставити вас до ГУНП міста Києва. Я уточнив у нього, чи прибуде він особисто для подальшого розгляду справи та надання відеодоказів, однак чіткої відповіді не отримав.

Після цього я виконав наказ і доставив вас до ГУНП, розраховуючи, що підполковник прибуде та проведе необхідні процесуальні дії. Проте цього не сталося. Ми очікували його прибуття протягом певного часу, однак він так і не з’явився.

Також хочу зазначити, що я не представився належним чином, оскільки розраховував, що всі подальші дії будуть здійснюватися безпосередньо моїм керівником.

Після приблизно дев’яти хвилин очікування, з огляду на відсутність уповноваженої особи та належних доказів, а також відсутність законних підстав для вашого подальшого затримання, я прийняв рішення відпустити вас.

Ще раз приношу щирі вибачення за завдані незручності та дякую за розуміння.​

З повагою,
Ст.Лейтенант Тоні Пупчик​

Ілля Хмара

Новий гравець
Реєстрування
2 Лют 2026
Дописи
15
Реакції
1
Бали
6
Ви як працівник елітної структури маєте завжди мати відеозапис де можна було подивитись мої порушення а не розраховувати на інших треба було щоб підполковник проводив процесуальні дії а не ви,якщо у вас немає належних доказів,ви мені міранду зачитали а посвідчення показали коли я попросив,на рахунок того що ви запитали в підполковника чи він прибуде він вам сказав якщо адвокат прийме виклик віе приїде,що чітко видно на відеозаписі " Після приблизно дев’яти хвилин очікування, з огляду на відсутність уповноваженої особи та належних доказів, а також відсутність законних підстав для вашого подальшого затримання, я прийняв рішення відпустити вас." Ваші слова тобто ви незаконно утримували особу в допитувальній НПУ без підстав і належних доказів по справі

Реєстрування
9 Жов 2024
Дописи
27
Реакції
7
Бали
8
Вибачаюсь за свою попередню помилку, мій підполковнику Матвій Хантер.​

Також повідомляю, що відеозапису з мого боку не було, оскільки я вмикаю його лише під час БП/ПП, на орієнтуванні, при затриманні або під час охорони об’єкта. На той момент ми перебували в ГУСБ міста Києва, і я знаходився на парковці. Вас я бачив лише біля в’їзду до неї.

Коли я вже виїхав з парковки, то побачив, що мої колеги відкрили по вам вогонь. Після цього я отримав наказ від підполковника Матвія Хантера доставити вас до ГУНП.

Стас Ліфанович.

[ВРУ | Заступник Генерального Прокурора] 06 ♡
Реєстрування
23 Сер 2025
Дописи
130
Реакції
50
Бали
33
attachments_1777661710196-png.png

ОФІС ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА РОЗТАШОВАНЕ У МІСТІ КИЇВ

04.05.2026 р.

Шановний Ілля Хмара!

Дякую за ваш запит!

Надаю офіційну відповідь щодо ситуації, повязаної з Працівниками СБУ.
Переглянувши скаргу, яку ви Ілля Хмара, залишили в заяві до прокуратури №180 повторна,
виношу такий вердикт: Відмовлено. Ваша заява №180 вже є, Повторну не потрібно писати.

Прокурор

Стас Ліфанович

заява до прокуратури написано не по формі подачи.

Розглянувши заяву до прокуратури №180 повторну від лля Хмарного вона відмовлена.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі