Відмовлено Для Олега Галицького шо би розібрався в даних ситаціях!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Моріарті Хелл

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Чер 2025
Дописи
19
Реакції
76
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Моріарті Хелл
2. Нікнейм адміністратора: для Олега Галицького
3. Суть скарги: Суть як ми всі бачимо проблема не одноразова на жаль це про відбирання скінів без компенсації а гравець чомусь винен та втрачає кошти як ігрові так донатні!!!!

Шановний Олег Галицький,
Звертаюся до Вас як гравець проєкту 02 Західна Україна, з проханням звернути увагу на ситуацію, яка склалася та викликає обґрунтоване невдоволення.
Мова йде про випадки, коли після змін у правилах сервера у гравців починають вилучати скіни (Зеленського , Коломойського наприклад) , які були придбані раніше чесним шляхом за ігрову валюту, донат, вибивання у кейсах та контейнери.
Я розумію, що правила можуть змінюватися, і адміністрація має право регулювати ігровий процес. Однак сам факт зміни правил не повинен означати, що у гравця можна просто забрати так майно відкинувши його на 6к хвилин до видачі скіна примусово, Я ж наприклад чи інший гравець витратив свій час і ресурси, кошти на даний скін, у моєму випадку це 3.5кк казалося би і не багато але ж і не справедливо втрачати копійку.

У даному випадку: скін був придбаний чесно на Центральному ринку за ігрову валюту яку я заробляв на роботах , і ні хто мені його просто так не дав цей скін, і в гос Я не був шо би якимось чином його там отримати .

Я не мав наміру порушувати правила , та і за змінами правил завжди не вслідкуєш так як є робота в житті , начання і так далі і замість відпочинку в гта , коли заходиш на паро годин - адміни відкидують в деморган за скіна якого ти купив чесно а не заводів наприклад в держ структурах чи ше якимось шляхом , (да і можна було би такі зміни у правилах дублювати в діскордах для гравців, можливо ці зміни/поправки у правилах гравці більше би читали чим на сайті і не купували як Я на центральному ринку подібних речей)

Виходить ситуація, коли відповідальність за зміни перекладається суто на гравця, чомусь?? коли в певний час той скін був доданий раніше в донат магазин та кейси - контейнери і гравці без проблем його використовували , а потім бац ви змінюєте правила і гравець виходить виним і втрачає річ яку ше паро місяців назад було дуже багато як на ЦР так і в гравців , хоча ше говорять скін Зеленського є ше в контейнерах на даний час.

Вважаю, що більш справедливим підходом було б або не вилучати такі скіни взагалі або, у разі їх вилучення, обов’язково передбачати повну компенсацію їх вартості ну і звісно в першу чергу видаляти з контейнерів -кейсів а то на даний момент вони ше там є . (Чомусь Ви їх добавили раніше в загальний доступ так тепер коли ж самі змінили правило майте можливість компенсовувати такі речі )

Тому що в іншому випадку це виглядає як примусове вилучення майна без альтернативи, що негативно впливає на довіру до проєкту .
Зміни в правилах — це нормально, але вони не повинні шкодити тим гравцям, які діяли чесно і добросовісно -купували за донат чи вибивали у кейсах в чому тут гравець винен шо купив на центральному ринку даний скін ??? чи в контейнері випав ?? чи колись купував у донат магазині за карбованці ???

Прошу Вас звернути увагу на цю проблему та розглянути можливість впровадження справедливого механізму компенсації у подібних ситуаціях, так як перегляньте подібні скарги то їх досить багато вже.
Дякую за розуміння.

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,159
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Факт придбання предмета раніше не гарантує його безстрокового використання у випадку подальших змін правил. Компенсація у таких випадках не передбачена, якщо інше окремо не оголошується керівництвом. Порушень з боку адміністрації у даній ситуації не виявлено.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі