Розглянуто Скарга на дії адміністратора — Віталік Миколинко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝓚𝓪𝓲 𝓛𝔂𝓾𝓽𝓸𝓫𝓸𝓻

𝓛 𝓜𝓐𝓕𝓘𝓞𝓩𝓘
Реєстрування
31 Бер 2023
Дописи
326
Реакції
175
Бали
103
1. Ваш нікнейм: Тихон Чорновол
2. Нікнейм адміністратора: віталік миколенко
3. Суть скарги:

Скарга на адміністратора Віталіка Миколинка

Подаю скаргу на адміністратора Віталіка Миколинка у зв’язку з некоректними діями, які, на мою думку, свідчать про необ’єктивний розгляд ігрових ситуацій.

Ситуація: я перебував біля аптеки в очікуванні зльоту. Інший гравець переді мною здійснював явне порушення — стояв на голові іншого гравця, що підпадає під визначення багоюзу. Незважаючи на це, адміністратор не вжив жодних дій до порушника, натомість застосував покарання до мене, хоча я не порушував правил.

З логічної точки зору, подібні дії виглядають як помилкове визначення порушника або вибіркове застосування правил. Як гравець, який добре розуміє механіки гри та правила серверу, я чітко усвідомлюю різницю між порушенням і його відсутністю у даному випадку.

Більше того, адміністратор відмовився розглядати ситуацію на місці та обмежився відповіддю "звертайся на форум", що не вирішує проблему, а лише перекладає відповідальність.

Внаслідок цих дій я втратив можливість отримати зліт аптеки, що прямо вплинуло на мій ігровий прогрес і витрачений час.

Також хочу зазначити, що це не перший випадок. Раніше мені було видано блокування на 15 днів за фразу "Ш-л-ю=х+а Тіха", яку було трактовано як образу батьків. Згодом це блокування було знято, однак факт помилкового покарання залишається.

Додатково зазначаю, що через це покарання в моїй історії з’явився ще один запис, який у подальшому може впливати на мої можливості щодо призначення на керівні посади в організаціях (лідерки/заступники тощо), що є непрямим наслідком помилкового адміністративного рішення.

Компенсація у розмірі 200к не покриває реальних втрат та витраченого часу.

Прошу:

1. Об’єктивно перевірити дії адміністратора.​
  2. Надати аргументоване пояснення щодо застосованого покарання.​
  3. Переглянути ситуацію з урахуванням фактичних обставин.​
  4. Розглянути питання справедливої компенсації.​
  5. Вжити заходів у разі підтвердження порушень з боку адміністрації.​
Розраховую на справедливий та неупереджений розгляд.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 20.04.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі