Розглянуто Нікола Столяр || Некомпетентний співробітник СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Соловей

Шановний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
107
Реакції
38
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Катана Екстазі
2. Нікнейм порушника: Нікола Столяр
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Вітаю, шановний ГС/ЗГС Держ.
Хочу подати скаргу на співробітника СБУ (5 ранг), а саме — Нікола Столяр.
Ситуація відбулася наступним чином: я рухався до ТК та під’їхав до блокпоста, де перебували працівники СБУ та ЗСУ. Мене пропустили, після чого я зупинився на узбіччі.
Через деякий час у голосовому чаті пролунало повідомлення: «Усі вільні». Після цього я почав рух, оскільки вважав, що обмеження знято.
Однак один із співробітників СБУ відкрив по мені вогонь, хоча я не порушував жодних правил. Пізніше з’ясувалося, що це був саме Нікола Столяр.
Після цього він підійшов до мене та заявив, що я повинен був зупинитися для перевірки, хоча раніше було оголошено, що всі можуть рухатися. У відповідь я висловив своє обурення ситуацією (без образ у чийсь бік), оскільки подібні дії є неприпустимими.
Я вийшов із транспортного засобу та запитав, хто буде нести відповідальність за завдану шкоду. У цей момент співробітник фактично уникнув подальшого спілкування.
Також я попросив його представитися відповідно до встановлених норм, на що отримав відповідь, що він «не зобов’язаний», після чого він залишив місце події.
Вважаю такі дії непрофесійними та такими, що порушують правила та дисципліну. Відкриття вогню без обґрунтованої причини, відмова від представлення та уникнення відповідальності є неприпустимими для співробітника СБУ.
Прошу розглянути дану ситуацію та вжити відповідних заходів. Дякую за увагу.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 19.04.2026

Тайм-коди: 0:03-2:33

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
932
Реакції
765
Бали
153

Гравець #122333 - отримує покарання у вигляді
6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60 хвилин
Та догану

Гравець #59524 - отримує покарання у вигляді
5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30 хвилин

Гравець #122658 - отримує покарання у вигляді
ЧС МВС 20 днів

за отриманням компенсації, зверніться до мене в ОП на форумі
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі