Відмовлено Виключно для КП/ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алекс Фома

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
3 Сер 2022
Дописи
276
Реакції
390
Бали
83
1. Ваш нікнейм: Алекс Фома
2. Нікнейм порушника: Тревор Хайтами id-97888
3. Назва клану порушника: requiem
4. Суть скарги:
Прошу розглянути скаргу на гравця, який у TikTok опублікував мою особисту фотографію без мого дозволу. Вважаю це прямим порушенням правила 7.2, а саме:
7.2. Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців, у реальному світі. Додатково вважається, злив фотографій, вимаганням / випрошуванням / заклик до поширення оголених або з інтимним змістом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора, для подальшої комфортної гри на UKRAINE GTA. | Бан від 31 дня / Бан 6000

Я являюсь модератором Discord-серверу UKRAINE GTA, тому подібні дії також підривають мою репутацію перед гравцями та створюють додатковий дискомфорт як для мене особисто, так і для виконання моїх обов’язків у спільноті.

Прошу звернути особливу увагу на дану ситуацію та, за можливості, призначити максимально суворе покарання в межах правил, оскільки такі вчинки є неприпустимими.

Усі докази (посилання, скріншоти, відео та інші матеріали) готовий надати особисто КП/ГА/ЗГА

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Надам особисто КП/ГА/ЗГА
6. Дата порушення: 20.04.2026

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,717
Реакції
908
Бали
253
Вітаю
Скарга передана ГА / ЗГА на розгляд
Очікуйте вердикт

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Особисті сторінки ТікТок та коментарі під неофіційними ресурсами Ukraine GTA нажаль жодним чином не модеруються командою Ukraine GTA. В цьому випадку ви можете через системний функціонал ТікТок оскаржити коментар користувача, який опублікував контент без вашої згоди.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі