𝓚𝓪𝓲 𝓛𝔂𝓾𝓽𝓸𝓫𝓸𝓻
𝓛 𝓜𝓐𝓕𝓘𝓞𝓩𝓘
- Реєстрування
- 31 Бер 2023
- Дописи
- 326
- Реакції
- 175
- Бали
- 103
1. Ваш нікнейм: Тихон Чорновол
2. Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко, Віталік Миколенко.
3. Суть скарги:
Скарга щодо неправомірного покарання та некомпетентності адміністрації 03 сервера
Шановний пане Олеже, звертаюся до Вас як до останньої інстанції, здатної розібратися у ситуації, що склалася на 03 сервері. Я вже подавав скаргу (ось посилання на неї: Скарга, де детально, пункт за пунктом, розписав усю несправедливість ситуації, проте отримав від ГА відповідь, яка виглядає як звичайний формалізм і небажання розбиратися.
Ситуація, що потребує Вашого втручання: Я був покараний деморганом за «взаємодію», яка, на думку адміністратора, надала вигоду іншому гравцю. Пояснюю фактично:
2. Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко, Віталік Миколенко.
3. Суть скарги:
Скарга щодо неправомірного покарання та некомпетентності адміністрації 03 сервера
Шановний пане Олеже, звертаюся до Вас як до останньої інстанції, здатної розібратися у ситуації, що склалася на 03 сервері. Я вже подавав скаргу (ось посилання на неї: Скарга, де детально, пункт за пунктом, розписав усю несправедливість ситуації, проте отримав від ГА відповідь, яка виглядає як звичайний формалізм і небажання розбиратися.
Ситуація, що потребує Вашого втручання: Я був покараний деморганом за «взаємодію», яка, на думку адміністратора, надала вигоду іншому гравцю. Пояснюю фактично:
- Технічна сторона: Я не маю змоги силоміць «взяти на руки» гравця. Це двостороння механіка гри. Гравець, який стояв біля мене, мав змогу відхилити запит, що він і робив раніше. Коли він зрештою прийняв його, це був його свідомий вибір.
- Багоюз та текстури: Після того, як взаємодія була прийнята, гравець не просто отримав «вигоду», він забагався в текстурах будівлі. Це прямо вказує на те, що гравець вчинив багоюз, використовуючи ігрові помилки. Чому покарання за його дії несе саме я? Це виглядає так, ніби адміністратор просто шукав «крайнього», щоб закрити скаргу, а не проаналізувати ситуацію.
- Ігнорування фактів: ГА у своїй відповіді проігнорувала ключові моменти: мої запитання про попередні помилкові бани, які вже псують мою історію, і вплив цих записів на мою кар'єру в організаціях (лідерки/заступники).
Проблема якості адміністрації 03 сервера: Окремо хочу наголосити на загальній ситуації. На жаль, серед гравців усіх 7 серверів проекту склалася стійка і, на мою думку, цілком обґрунтована думка, що 03 сервер є найгіршим за рівнем роботи адміністраторів. Це не просто слова — це результат того, що ми, гравці, бачимо щодня: шаблонні відповіді («покарання видано вірно»), ігнорування складних питань та абсолютна байдужість до того, що люди витрачають свій час, а потім втрачають його через некомпетентність модераторів.
Відповідь ГА на мою минулу скаргу, яка складалася з однієї фрази, — це неповага до гравця, який вкладає свій час та сили у розвиток на цьому сервері. Це прямий доказ того, що адміністрація не хоче працювати об'єктивно.
З огляду на вищесказане, прошу Вас:
Відповідь ГА на мою минулу скаргу, яка складалася з однієї фрази, — це неповага до гравця, який вкладає свій час та сили у розвиток на цьому сервері. Це прямий доказ того, що адміністрація не хоче працювати об'єктивно.
З огляду на вищесказане, прошу Вас:
- Особисто переглянути відеодокази адміністратора. Ви побачите, що гравець свідомо прийняв взаємодію і забагався в будівлі. Моєї провини у використанні багів немає.
- Зняти з мене покарання (деморган) та очистити мою історію покарань від цього безпідставного запису.
- Надати розгорнуту відповідь на мої запитання щодо того, як адміністрація збирається компенсувати репутаційні втрати через постійні помилкові покарання (як було з минулим баном на 15 днів, який згодом зняли).
- Дати оцінку роботі адміністрації 03 сервера, адже така «комунікація» з гравцями лише вбиває онлайн та бажання грати на проекті.
Розраховую на Вашу об'єктивність та справедливий розгляд, оскільки більше мені звертатися немає до кого.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: