Розглянуто Микола Олександрович // образився???

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,991
Реакції
1,183
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Іван Скакун
2. Нікнейм адміністратора: Микола Олександрович
3. Суть скарги:

Після того, як я подав скаргу на цього «адміністратора», складається враження, що він образився й вирішив видати мені покарання за нешанобливе ставлення до адміністрації, видавши бан на 4 дні. Прошу також звернути увагу: я подав скаргу значно раніше, а згадати про «нешанобливе ставлення» він вирішив лише приблизно через годину — скоріш за все, після перегляду мого відео.

Якщо переглянути запис з мого боку, то навіть без глибокого аналізу стає зрозуміло, що покарання у вигляді 4-денного бану є явно завищеним та необґрунтованим. Максимум, на що це могло тягнути, — це мут. Також прошу врахувати, що в мене немає жодних попередніх аналогічних порушень.

Тому прошу ГА/ЗГА розібратися в ситуації, переглянути відкати з обох сторін і надати відповідь.

У випадку, якщо я десь дійсно помилився, прошу вказати конкретно, у чому саме полягало порушення. Якщо ж буде виявлено порушення з боку адміністратора — прошу застосувати відповідні заходи впливу.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Скарга та Бан
5. Дата порушення: 20.04.2026

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,583
Реакції
2,346
Бали
253
Вітаю, блокування вам буде зменшено до 1 дні, більше не порушуйте. Щодо адміністратора відповідь була надана в минулій темі.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі