Розглянуто Безпричинний арешт | D-95

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Волинський

Восьме чудо світу
Реєстрування
11 Лют 2024
Дописи
15
Реакції
3
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Володимир Волинський
2. Нікнейм порушника: Роман Житомирський (26062)
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:

Мені для підвищення потрібна допомога на наборі, а в ЗСУ майже немає наборів. Ввечері 20.04.2026 мені керівництвом було дозволено прибути на набір до іншої організації, тому я побичив інформацію про набір до ДКВС і поїхав туди. А так як не було нікого старше солдатів, я не зв'язувався і не питав дозволу у керівництва.
Приїхав я до ДКВС, там стоїть їх Полковник Максік Трюкач (85282), вирішив запитати дозволу у нього, але він був з планшетом в руках і не бачив що я пишу в чат.
Тут залітає людина у формі, схожій на поліцейську (на початку розмови людина не представлялась і посвідчення не показувала), і наказує мені покинути територію ДКВС. Мої аргументи він не слухає і навіть не старається зрозуміти те, що я старався до нього донести.
Після трьох, на мою думку незаконних вимог, мене беруть в кайданки, везуть на гвинтокрилі до НПУ і садять в ІТТ.
Також хочу зауважити манеру спілкування працівника, хоч я і вийшов у жовту зону території ДКВС, цей співробітник спілкувався зі мною як бидло, хамив і проявляв неповагу називаючи мене "ту по ри ли м" і "тупим рекрутом". У гвинтокрилі цей співробітник стверджував, що я порушую статут ЗСУ, а на моє прохання назвати пункт статуту який я порушив, я почув у відповідь: — "Я не знаю вашого статуту".
Так навіщо стверджувати що я порушив статут, який ви не те що не відкривали, а й в очі не бачили, шановний?
Таймкоди:
0:12 - мене не повідомляють про причину затримання, яким мені погрожували, і одразу надають "законну вимогу", не ссилаючись на жоден закон або нормативно-правовий акт
0:30 - ігнорування моїх пояснень з приводу ситуації і чому я приїхав не повідомивши
1:08 - я перехожу в жовту зону, керуючись вказівками Полковника ДКВС, але співробітник поліції продовжує надавати свої вимоги
1:26 - неповажливе ставлення, спілкування в агресивному тоні, звернення на "ти"
1:35 - погрози що мене "запакують в чорний пакет"
1:44 - знову образи, на цей раз я "ту пий, рекрут ту пори лий"
2:06 - взяття в кайданки
2:50 - знову спілкування в агресивному тоні, неповага
3:10 - поліцейський стверджує що я порушую статут, але через 15 секунд каже що він "не слідкує за нашим статутом". За ним не треба слідкувати, ви його або знаєте і керуєтесь ним, або ви його не знаєте.
5:03 - доставлення мене до кабінету для встановлення особи
7:47 - арешт в ІТТ
Посилання на докази — Докази
В цьому відео видно всю ситуацію і неповагу поліцейського до мене, як до громадянина і як до військового. Прошу покарати співробітника згідно статуту НПУ.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): Відео

6. Дата порушення: 20.04.2026

Останнє редагування:
Реєстрування
25 Сер 2025
Дописи
15
Реакції
11
Бали
6
1. Ваш нікнейм:Володимир Волинський
2. Нікнейм порушника: Роман Житомирський (26062)
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:

Мені для підвищення потрібна допомога на наборі, а в ЗСУ майже немає наборів. Ввечері 20.04.2026 мені керівництвом було дозволено прибути на набір до іншої організації, тому я побичив інформацію про набір до ДКВС і поїхав туди. А так як не було нікого старше солдатів, я не зв'язувався і не питав дозволу у керівництва.
Приїхав я до ДКВС, там стоїть їх Полковник Максік Трюкач (85282), вирішив запитати дозволу у нього, але він був з планшетом в руках і не бачив що я пишу в чат.
Тут залітає людина у формі, схожій на поліцейську (на початку розмови людина не представлялась і посвідчення не показувала), і наказує мені покинути територію ДКВС. Мої аргументи він не слухає і навіть не старається зрозуміти те, що я старався до нього донести.
Після трьох, на мою думку незаконних вимог, мене беруть в кайданки, везуть на гвинтокрилі до НПУ і садять в ІТТ.
Також хочу зауважити манеру спілкування працівника, хоч я і вийшов у жовту зону території ДКВС, цей співробітник спілкувався зі мною як бидло, хамив і проявляв неповагу називаючи мене "ту по ри ли м" і "тупим рекрутом". У гвинтокрилі цей співробітник стверджував, що я порушую статут ЗСУ, а на моє прохання назвати пункт статуту який я порушив, я почув у відповідь: — "Я не знаю вашого статуту".
Так навіщо стверджувати що я порушив статут, який ви не те що не відкривали, а й в очі не бачили, шановний?
Таймкоди:
0:12 - мене не повідомляють про причину затримання, яким мені погрожували, і одразу надають "законну вимогу", не ссилаючись на жоден закон або нормативно-правовий акт
0:30 - ігнорування моїх пояснень з приводу ситуації і чому я приїхав не повідомивши
1:08 - я перехожу в жовту зону, керуючись вказівками Полковника ДКВС, але співробітник поліції продовжує надавати свої вимоги
1:26 - неповажливе ставлення, спілкування в агресивному тоні, звернення на "ти"
1:35 - погрози що мене "запакують в чорний пакет"
1:44 - знову образи, на цей раз я "ту пий, рекрут ту пори лий"
2:06 - взяття в кайданки
2:50 - знову спілкування в агресивному тоні, неповага
3:10 - поліцейський стверджує що я порушую статут, але через 15 секунд каже що він "не слідкує за нашим статутом". За ним не треба слідкувати, ви його або знаєте і керуєтесь ним, або ви його не знаєте.
5:03 - доставлення мене до кабінету для встановлення особи
7:47 - арешт в ІТТ
Посилання на докази — Докази
В цьому відео видно всю ситуацію і неповагу поліцейського до мене, як до громадянина і як до військового. Прошу покарати співробітника згідно статуту НПУ.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): Відео

6. Дата порушення: 20.04.2026
Вітаю, шановний гравець. Я як Полковник ДКВС Максік Трюкач [85282], надам вам відповідь. Щодо того, що вам надали дозвіл на допомогу в наборі Ваше керівництво, це правда, але нажаль дозвіл було надано увечері 19.04.2026, а набір було проведено вчора (20 .04.2026) близько 14. По-друге, Вам було потрібно запитати дозвіл у міжфракційну рацію, якщо ваше звання це не дозволяє, то потрібно попросити у 4+ звання, щоб вони написали "ДКВС 10-34 на наборі?". Якщо після цього Ви отримали відповідь 10-4, тоді можете вирушати на допомогу на наборі!Щодо того, що Ви писали в чат і просили в мене дозвіл, то нажаль я не бачив бо писав у планшет, щоб громадяни бачили, що проходить набір. На наступний раз хотів би, щоб Ви попросили дозвіл на допомогу на наборі завчасно, я ніколи не проти допомоги на наборі будь-якої ! Нажаль, через те, що я не помітив, що Ви написали в чат, що дозвіл на допомогу на наборі, Вас затримали за непідкору. Коли працівники НПУ надавали попередження про покидання жовтої зони, Вам потрібно було просто ще раз написати в чат "дозвольте на допомогу на наборі?", і я б Вам дозволив і Вас би ніхто не затримав і Ви просто допомагали нам наборі.
Очікуйте відповіді від Адміністрації!

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,606
Реакції
1,098
Бали
253
Вітаю!
Переглянувши вашу скаргу,виношу наступний вердикт:

Гравець Роман Житомирський [26062] отримає покарання у вигляді Догани
2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана
Гравець Володимир Волинський [9178] отримає покарання у вигляді 15 хвилин Деморгану
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин

Також хочу додати, що ви можете звернутися до Генеральної прокуратури для подальшого розслідування порушень Гравця Роман Житомирський, саме від нього могли бути порушення Кримінального Кодексу та Кримінально Процесуального Кодексу.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі