Відмовлено Бан за чіти

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Пуля27505

Новий гравець
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
16
Реакції
3
Бали
6
#Попрошу оскарження так як не використовував чіти на ігровому акаунті Іван Пуля Можу показати все в дс

Іван Пуля27505

Новий гравець
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
16
Реакції
3
Бали
6
#Попрошу оскарження так як не використовував чіти на ігровому акаунті Іван Пуля Можу показати все в дс
Суть у тому, що мене забанили без причини. Я взагалі дізнався про це від техпідтримки - сказали, що нібито була взаємодія з мультиакаунтами, але цього не було.
У мене є сестра, ми живемо в одному домі: вона користується ноутбуком, а я ПК. Вона передавала мені деякі речі, і, можливо, через це система/адмін щось неправильно визначив/ла. сервер 07 тільки відкрився - і одразу отримав бан. Якщо чесно, виглядає трохи смішно і дуже схоже на помилку.
Прошу поставитися до цього по-людськи та розбанити мене. Також хотів би піти у voice з ГА/ЗГА, щоб детальніше пояснити ситуацію.

А.Крід

Козак
Реєстрування
18 Кві 2026
Дописи
3
Реакції
5
Бали
3
Суть у тому, що мене забанили без причини. Я взагалі дізнався про це від техпідтримки - сказали, що нібито була взаємодія з мультиакаунтами, але цього не було.
У мене є сестра, ми живемо в одному домі: вона користується ноутбуком, а я ПК. Вона передавала мені деякі речі, і, можливо, через це система/адмін щось неправильно визначив/ла. сервер 07 тільки відкрився - і одразу отримав бан. Якщо чесно, виглядає трохи смішно і дуже схоже на помилку.
Прошу поставитися до цього по-людськи та розбанити мене. Також хотів би піти у voice з ГА/ЗГА, щоб детальніше пояснити ситуацію.
Навіщо копіює, заявку???
Ти знаєш, що це карається!

Саша Громовий

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Лют 2026
Дописи
10
Реакції
6
Бали
6

Ксенія Київська

КА | Чорноморський край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
1,685
Реакції
562
Бали
253
Вітаю
Подайте скаргу за формою
1. Ваш нікнейм:

2. Нікнейм адміністратора:
3. Суть скарги:
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

5. Дата порушення:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі