Розглянуто Апеляція тільки для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маркус Фікс

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
586
Реакції
1,105
Бали
113
1. Ваш нікнейм:Маркус Фікс
2. Нікнейм адміністратора: Крістіан Родаріо
3. Суть скарги:
Вітаю, шановний керівнику проєкту.
Мене було заблоковано на 31 день за «монтаж відео» та «обман адміністрації» на форумі. Хочу пояснити ситуацію.
Гравець порушив правило РК — повернувся на місце своєї смерті протягом 15 хвилин. Я зробив кілька фрагментів: момент вбивства біля риболовного магазину, далі — як цей гравець проїхав це місце на своєму автомобілі, і після цього — як я під’їхав до нього, щоб побачити його нікнейм.Я визнаю, що відео було обрізане. Однак у мене не було наміру обманювати адміністрацію. Я вважав, що на наданих фрагментах достатньо видно порушення: сам факт вбивства та подальше повернення гравця на місце. Раніше в подібних скаргах також показували лише момент вбивства та повернення.Зараз мені пояснили, що необхідно надавати повний фрапс, починаючи з моменту вбивства та до повернення на місце . Я цього не знав, але готовий надати повний відеозапис, який підтвердить порушення, та довести, що не мав наміру вводити адміністрацію в оману.Також хочу зазначити, що блокування було видано в день оновлення — я навіть не встиг нормально пограти. Планував задонатити під час х2 та придбати ігрові предмети. Окрім цього, мав брати участь у битві за картель, а також у мене є квартира в місті Харкові, яку я не хотів би втратити.Прошу розглянути мою ситуацію та, за можливості, зняти або скоротити покарання. Надалі обіцяю врахувати всі вимоги та надавати лише повні відеодокази.
Дякую за розуміння.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Бан//Схожа скарга які схвалили//Повний відкат RK (Тайм-код: 0:12- Убийство, 7:39 проехал на своей машине, 7:58 увидел его ник)
5. Дата порушення:15.04.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі