Розглянуто №983 | НПУ/СБУ порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Бер 2026
Дописи
14
Реакції
16
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Ігор Солідний
2. Нікнейм порушника: Олексій Чілл та Дмитро Гуцул
3. Назва організації порушника: СБУ та НПУ
4. Суть скарги: Порушення від працівника НПУ, а саме ОСК, та порушення субординації, Нон РП відмова. СБУ - 2.28. Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. Опис ситуації: Олексій Чілл(СБУ) використав тазер у бою в лице, після чого відкатив в ООС чат, але Дмитро Гуцул(НПУ) мене "кафнув" та відмовився відпускати, після чого ОСКнув мене.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6.Дата: 20.04.2026

Тайм-коди порушень: 00:32 - СБУ тайзерить у бою. 00:38 - СБУ відкатує в ООС чат. 00:39 - НПУ одягає кайданки, не зважаючи на відкат СБУ. 1:05 - НПУ відмовляється відпускати мене, не зважаючи на відкат СБУ. 1:12 - НПУ ОСК.

Річард Пейс

Куратор лідерів | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
460
Реакції
600
Бали
153
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт:

Працівник НПУ Дмитро Гуцул отримує попередження згідно правила державних організацій а саме:

2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана

Працівник СБУ Олексій Чілл отримує догану згідно правила державних організацій а саме:

2.28. Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. | Догана

Також із працівниками буде проведена бесіда щодо продовження процесуальних дій після відкату дій.

|| РОЗГЛЯНУТО ||

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі