Розглянуто Де відповіді на мої запитання та прохання?!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Федосенко

Budanoww👋| 04🎈
Лідер
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
312
Реакції
361
Бали
123
1.Ваш нікнейм: Ілля Федосенко
2.Нікнейм адміністратора: Андрій Берлінов
3.Суть скарги:Вітаю.
Є багато питань, на які я так і не отримав відповіді, і з кожною відповіддю їх стає лише більше. Також мої прохання були проігноровані.

Почнемо з першого. Найголовнішого, чому коли я написав якщо буде відповідь від Дениса або Квенті. Зачинили тему, від дописів. Коли я просив не зачиняти тему, аби я міг відповісти на його відповідді.
Як написав Адам Квенті, що "Зокрема, була зафіксована ситуація, коли ви, перебуваючи на літаку (“Кукурузник”), під час Код-5 влетіли у стрій НПУ, чим порушили порядок проведення заходу." Але на це я вже разів 10 відповідав що коли я злітав в мене втаранився танк ЗСУ, і я поїхав у транспорт та ОС НПУ. (Відео є тарану від Танка ЗСУ)
Далі Адам каже "Хочу звернути увагу, що подібні рішення не приймаються спонтанно — вони є результатом аналізу ситуацій та поведінки співробітника протягом певного часу." Тобто коли я казав що мене зняли не сказавши нічого. Просто кикнули з групи і все. Адам каже що це " не приймаються спонтанно".
Також є питання чому коли я 2 рази (!) тегав та просив Вас відкрити тему аби я міг відповісти, мене ігнорували? 1 2

Йдемо далі. Після тексту Адаму що я такий поганий. Ви Андріє Берлінове кажете що "
Вітаю!

Відповідь надана вище."

Але є питання, чому коли я запитав стільки запитань та прохань, нічого з цього не було зроблено?!

А саме:

1. Чому мене не повідомили особисто про зняття з посади?
  2. Чому не було спроби розібратися в ситуації перед прийняттям рішення?
  3. Чому у попередній скарзі, де я просив не закривати тему, щоб мати можливість відповісти, це прохання було проігнороване?
  4. Чому після закриття теми, навіть після тегів з мого боку, я не отримав відповіді?
  5. Чому скарга була закрита без можливості дати відповідь на позицію слідкуючого
На мою думку, подібні ситуації мають розбиратися, а не закінчуватися моментальним зняттям без діалогу.

Також Ви СА , чогось не захотіли розмовляти про Максима Коваленко. А саме:
1.Чому слідкуючий та Денис не звертають увагу на порушення зі сторони його довіреної особи -Максима Коваленка?
2.Після його перевірок і прийому іспитів співробітники допускають велику кількість помилок та порушень П.Р.О. Копірайтери взагалі працюють на дуже слабкому рівні.
3.Мені особисто доводилося навчати цих людей з нуля - як П.Р.О, так і базовому редагуванню.
4.Також виникає питання, чому СА та Денис не роблять зауважень Максиму щодо оголошень та ефірів він їх фактично не проводить (це можна перевірити за звітами).
5. Дуже часто можна помітити як Максим Коваленко скасовує без причини оголошення. (Перевірте по логам)

У мене було 2 прохання, на які також чомусь не було надано відповіді..
1.Тимчасово (на 5 хвилин) повернути мене на 11 ранг, щоб я зміг забрати свої аксесуари (рюкзак та інші речі).
2. Розміняти мої бали на віртуальну валюту (Магазин балів для лідерів)

Також додаю що 17.04.2026 було підвищено працівника Максима Хміля з посади Стажера на Копірайтера. Але як можно побачити на фото, у нього купа порушень П.Р.О та немає рапорта на підвищення. Натомість, якщо зайти у РП розділ, то БедКопок у Максима та Дениса немає.

Фото з гри та рапорт на підвищення нема

Додалося ще питання, чому подібні скарги (Для прикладу моя минула), розглядають днями. Коли як на вашу думку "Відповідь надано вище", (Адам відповів на наступний день 17.04.2026), а саму тему зачинили тільки аж вчора..

4.Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
ЗМІ
5.Дата порушення: 20.04.2026

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,534
Реакції
989
Бали
253
Вітаю!

Адміністрація діє в рамках встановлених правил і регламенту. Рішення можуть прийматися без публічного обговорення або повного діалогу, якщо ситуація цього вимагає.

Якщо у вас є нові факти або докази — ви можете подати нове звернення у встановленому порядку або ж переконатись під час подачі скарги, що ви написали повну скаргу, аби потім нічого не додавати.

Надаю відповідь по суті ваших запитань:

Рішення про зняття з посади було прийнято на основі наявної інформації та внутрішнього розгляду. Адміністрація не зобов’язана в кожному випадку повідомляти особисто.

Розгляд ситуації проводився на основі доступних доказів та інформації від відповідальних осіб. Додаткове залучення вас до діалогу не вважалося необхідним на момент прийняття рішення.

Тема була закрита відповідно до регламенту, після того як адміністрація вважала питання вирішеним. Прохання враховуються, але не завжди підлягають виконанню, якщо це суперечить порядку розгляду.

Після закриття теми подальше обговорення в ній не передбачене. Для додаткових звернень існують особисті повідомлення у телеграмі / канал питання до адміністрації у діскорді, якими ви могли скористатися.

Адміністрація має право приймати рішення без додаткових пояснень сторін, якщо вважає, що наявної інформації достатньо для висновку.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі