Розглянуто Відповідь на скаргу Ольги Княгині (від мене вже)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Адамс.

Генеральний прокурор України І 04
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
467
Реакції
111
Бали
48
1. Олександр Адамс
2. Ольга Княгиня ( відповідь на її скаргу )
3.

Щодо не затвердження обвинувального акту у кримінальному провадженні та закриття
ㅤㅤㅤПарламентом було затверджено зміни у ККУ щодо виключення ст.119, а отже від цього часу в нашій державі це не рахується як злочин, а лише адміністративне правопорушення, навіть якщо б я прийняв цей обвинувальний акт і передав до суду то йому було б відмовлено бо нема у нас від тепер непідкори в ККУ, а лише в адміністративному кодексі, а кримінальне провадження не має ніякого відношення до адміністративного процесу. Згідно з п.4-1 ч.1 ст.78-1 було закрито кримінальне провадження оскільки ця стаття втратила чинність.​
Щодо змін в ККУ
ㅤㅤㅤ13.04.2026 року мною було інніційовано законопроект про внесення змін до Кримінального кодексу України пов'язані з скасуванням ст.119 КК України. Обгрунтовував на засіданні парламенту ці зміни тим що згідно з ч.1 ст.4 Кримінального кодексу України - Кримінальним правопорушенням є передбачене цим Кодексом суспільно небезпечне винне діяння (дія або бездіяльність), вчинене суб’єктом кримінального правопорушення. Також беручи до уваги ч.2 ст.4 КК України - Не є кримінальним правопорушенням дія або бездіяльність, яка хоча формально і містить ознаки будь-якого діяння, передбаченого цим Кодексом, але через малозначність не становить суспільної небезпеки, тобто не заподіяла і не могла заподіяти істотної шкоди фізичній чи юридичній особі, суспільству або державі. На мою думку і парламентарів що підтримали законопроект непідкорення працівнику правоохоронного органу не досягає рівня суспільної небезпеки, то шо поліцейському на 3 його законні вимоги не надали паспорт це лише посягання на громадський порядок, а згідно з ст.6 КУпАП - Адміністративним правопорушенням (проступком) визнається протиправна, винна (умисна або необережна) дія чи бездіяльність, яка посягає на громадський порядок, власність, права і свободи громадян, на встановлений порядок управління і за яку законом передбачено адміністративну відповідальність. І як раз ці загальні положення КУпАП та ККУ приймались за каденції Ольги Княгині.
ㅤㅤㅤЩодо планшету, в ньому не прописано до якого кодексу відноситься правопорушення, а санкція статті та назва, і розділи розшук/штрафи. Згідно з п.4 ст.19 КУпАП - видом адміністративного стягнення також може бути арешт. Також хочу зауважити, що підписувала законопроект про те щоб перенести статтю про образу працівника правоохоронного органу в КУпАП Ольга Княгиня. (посилання)
Щодо скарги в цілому
ㅤㅤㅤЯ вважаю що дана скарга має розглядатись у рп процесі через судові інстанції, а саме - Верховний суд України, оскільки це його компетенція розглядати позови та скасовувати нормативно-правові акти які містять у собі ознаки колізії. А також щодо моєї компетенції це також рп процес, і це може також оскаржитися через окружний суд або повідомитися Головне слідче Управління Служби безпеки України для проведення перевірки.

Прошу відмовити у розгляді скарги що подана Ольгою Княгинею оскільки це повинно вирішуватись RP шляхом.
З повагою
Олександр Адамс

Останнє редагування:

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,520
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

Ваша скарга була прийнята до розгляду основної скарги.

Стосовно вашої скарги, можу лиш доповнити, що ви були зобовʼязані розглянути кримінальне провадження так як воно було написане раніше ніж були внесені зміни (Перенесено статтю).

Ваші дії були виконані чисто із вигідною для вас позиції.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі