Відмовлено На Слідкуючого за МВС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данило Іванович.

Південна Україна
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
152
Реакції
126
Бали
88
1. Ваш нікнейм:Данило Іванович
2. Нікнейм адміністратора:С МВС дізнайтесь шо за Унікум
3. Суть скарги:Доброго дня, шановна Старша адміністрація, я вимагаю зняти мені незаконо видану догану за прогул Робочої зміни , я встав в АФК о 08:00 - 18:00 поки був на роботі , перевірте по логам зп я не лутав! Догана видана Як будто прогул зміни, Люди прокиньтесь ви зробили з НПУ конц лагерь, а що завтра догана за те що перднув ?
У вас активу немає , а ви не придумали за що давать догану так давай дамо за тещо людина просто в АФК, я вимагаю покарання перевищення службового становища, у вас немає поваги до гравців. Сподіваюсь на об'єктивну думку, чому в ЗСУ люди нормально стоять афк чому МОЗ стоять а НПУ ?
Бо Саші скучно саша робить вітер ? Спусть його на землю прошу від у сієї фракції вас. Сєрьожа даже не отвічай я знаю шо ти правий ГС морозиться не знаю чого адже на вулиці вже + погода. , Моісєй тоже не трогай цю скаргу.
Виключно для ГА та ЗГА бо ГС та ЗГС та ТВО куратора Труси!

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Доказ
5. Дата порушення:21,04

Сергій Правда

ЗГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
402
Реакції
1,046
Бали
153
Вітання, свої покарання ви отримали за порушення.
Статутом НПУ чітко регламентовано наступне :

Розділ 5.
Робочий/вільний/обідній час.
[4.2] Заборонено прогулювати робочу змінну (Рахується якщо стоїш AFK в роздягальні)

1-ше ваше порушення було :
20.04.2026 о 10:38, стоявши 189хв в AFK.

2-ге ж ви отримали :
21.04.2026 о 9:31, стоявши 80хв в AFK, коли робоча зміна була розпочата, задам вам просте питання, ви у фракцію прийшли для чого? Щоб стояти AFK?

На мою думку покарання видані з чітким дотриманням правил.
Порушень зі сторони слідкуючого немає.
Тому, все ж таки на мою суб'єктивну думку - ваша скарга підлягає відхиленню, забігаючи наперед - поясню вам і це також.

[1] - Факт тривалого AFK підтверджується логами та наявними доказами зі сторони слідкуючого.
[2] - Покарання було видано коректно та в межах правил як фракції так і серверу, порушень зі сторони слідкуючого адміністратора не виявлено.
[3] - Додатково звертаю увагу: у тексті скарги присутні образи, неадекватна поведінка та неконструктив, що порушує п. 1.9.1 правил подачі скарг, що вже є підставою для її відхилення.

Очікуємо відповіді від ГА/ЗГА. Інформація стосовно ваших порушень - була передана.

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,565
Реакції
2,337
Бали
253
Вітаю, з вами була вже проведена бесіда як зі мною так і з ГС/ЗГС Держ, Також з словами написаними вище згодна.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі