Зачинено Алекс Карпатиченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ян Булл

Шановний гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
111
Реакції
44
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Ян Булл
2. Нікнейм адміністратора: Алекс Карпатиченко
3. Суть скарги: Оскаржую рішення адміністратора по темі (тут).

Я отримав 45хв. деморгану (і вже відсидів) по рішенню адміністратора Алекс Карпатиченко, в цій темі :
ППUG 6.28. "Втручення у RP ситуацію"
А також мут по:
ППUG 5.10. "Неповажне ставлення до гравців"
На рахунок 6.28.
В якому місці там втручання в РП процес ? Єдине в чому я "втрутився" це запитався "Як ти оприділив що вона в орієнтуванні?". Всі подальші діалоги до моменту мого затримання велись не з моєї ініціативи, а до мене звертались, і я відповідав. Я не бігав біля співробітників, не викрикував нічого лишнього і ніяким чином не перешкоджав їхній діяльності.
А підійшов я до них так як в польоті побачив машину СБУ, яка явно порушувала правило 6.20. "NonRP Drive", а також сам маршрут співробітників, на відео чітко видно як вони просто їздили по мітках на карті, зупинялись біля мене, потім біля іншого грався на деякий час, як можна зрозуміти вони провіряли гравців по планшетці. Це не РП, це фарм на людях. Тим не менш я не став перешкоджати їхній діяльності, а всього лише фіксував порушення.
Такий підхід до справи накшталт "Не підходи до СБУ/НПУ, бо відкинуть за втручання в РП", не приведе до підвищення якості ігрового процесу, а навпаки наплодить ще більше випадків зухвалості і недотриманні правил зі сторони СБУ/НПУ так як вони будуть ще більше відчувати безкарність і все менше людей захочуть фіксувати порушення за ними. Так, такими справами мали б займатись адміністратори, але реальність така, що навіть якщо написати в /report то в більшості випадків відповідь буде "подавайте скаргу на форум".

На рахунок муту по 5.10
За образу я вже відсидів термін в КПЗ в НПУ м. Київ, мут зверху рахую недоречним/упередженим, або адміністратор банально не ознайомлювався зі скаргою повністю.
Ось момент де мене посадили, і написані статті, серед яких 10.3, і сам момент де мені видавали за це розшук.

Також адміністратор не помічає оффтоп в двох темах від гравця Лекс Блудний який не має відношення і не є учасником ситуації про яку йде мова в темах. тут, і тут.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 21.04.2026

Ян Булл

Шановний гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
111
Реакції
44
Бали
33
питання вирішено. претензій по деморгану і муту не маю
прошу закрити тему

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,039
Реакції
722
Бали
253
Зачинено за бажанням автора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі