Розглянуто догана не за що

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данило Малишев

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
3
Реакції
1
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Данило Малишев
2. Нікнейм адміністратора:Адам Квенті
3. Суть скарги:Данний адміністратор попросив нашого лідера фракціі СБУ видати догану за статтею 2.20 а саме (Заборонено піддавати зниженню репутації органів СБУ) із за того що вчора у ночі був код-5 і нас зібрали без причини ми простояли там 1годину ми з нашими праціниками балакали в офтоп чаті і ми щось балакали і в той момент він сказав нам заспокоїтися а в той момент я написав отказано і він подумав що я казав йому але немає ніякого доказа що це було сказано йому я все розумію але як так то можна було дати мут а саме (неповажне ставлення до адміністраціі як вже так пішло) але він подумав що дати мені догану буде краще рішення прошу розібратися з цим інцедентом
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://imgpile.com/p/87kZjan (2 догана)
5. Дата порушення:21.04.2026

Адам Квенті

Адміністратор | Північна Україна (04)
Адміністратор
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
310
Реакції
242
Бали
103
Вітаю. Хочу надати коментар щодо скарги на моє ім’я.
Вам було видано 2 догани за неповажне ставлення до слідкуючого складу. Зокрема, після зробленого вам зауваження ви відповіли «Відмовлено», чим проявили некоректну поведінку. Аналогічна ситуація повторилася, коли Головний адміністратор зробив вам зауваження з проханням заспокоїтися, на що ви також відповіли «Відмовлено».
Звертаю вашу увагу, що така відповідь є неприпустимою у спілкуванні зі старшим складом та порушує правила субординації.

Саме через ці дії вам і було видано відповідні догани. Прошу надалі дотримуватися правил та коректно реагувати на зауваження.

Очікуємо відповіді від ГА/ЗГА

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,591
Реакції
1,063
Бали
253
Вітаю
Першу догану вам було видано не вірно - з заступником буде проведена бесіда
Друга догана вам була видана за те що ви не послухати ГА/ЗГС Держ та слідкуючого за вашою фракцією

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі