Зачинено оскарженя

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Лис 2024
Дописи
40
Реакції
21
Бали
13
1 юрий виличко
2 Олександр альварез
3 суть скарги видав випадково рошук своему колезi арсену тюргану та бявся про це сказати умене перше покараня я признаю свою вену я дуже хочу повернутися в нпу к прошу зняти на перший раз покараня я бiлше таку не буду я готов надате арсену тюргану компенсацiю у 200 тисяч
дата виданя покараня 2026.04.22 10:10
докази сриншот https://i.postimg.cc/mrJsBJJZ/ura-velicko.png

Останнє редагування:

Арсeн Тюрган

Служити українському народові то це не втікати а ц
Реєстрування
7 Лип 2025
Дописи
39
Реакції
30
Бали
21
Як я подав скаргу на дану людину хочу надати свою позицію з вами говорив Харісон і казав хто це зробив замість того щоб признатися та отримати догану замість варна і також розшук не був випадковий бо він мене тоді викликав в ГУ я прибув і зарештував без відігруваннь а також ви вели оману Генарала а це втрата довіри не потрібно водити оману Харісона попрошу йому не оскаржувати це покарання а також скарга від 3 особи ви саторо ви капітан ви не Юрій. Очікуємо відповіді від Адміністраторів
BY Арсен Тюрган///ArsenFD

Останнє редагування:
Реєстрування
27 Сер 2023
Дописи
6
Реакції
7
Бали
6
Як я подав скаргу на дану людину хочу надати свою позицію з вами говорив Харісон і казав хто це зробив замість того щоб признатися та отримати догану замість варна і також розшук не був випадковий бо він мене тоді викликав в ГУ я прибув і зарештував без відігруваннь а також ви вели оману Генарала а це втрата довіри не потрібно водити оману Харісона попрошу йому не оскаржувати це покарання а також скарга від 3 особи ви саторо ви капітан ви не Юрій. Очікуємо відповіді від Адміністраторів
BY Арсен Тюрган///ArsenFD
Вас по людськи просили прїхати до НПУ, ви почали мені розказувати що я не ваш начальник і т.д. От вам і відповідь на ваше питання.

Арсeн Тюрган

Реєстрування
7 Лип 2025
Дописи
39
Реакції
30
Бали
21
1 юрий виличко
2 Олександр альварез
3 суть скарги видав випадково рошук своему колезi арсену тюргану та бявся про це сказати умене перше покараня я признаю свою вену я дуже хочу повернутися в нпу к прошу зняти на перший раз покараня я бiлше таку не буду я готов надате арсену тюргану компенсацiю у 200 тисяч
дата виданя покараня 2026.04.22 10:10
докази сриншот https://i.postimg.cc/mrJsBJJZ/ura-velicko.png
випадково розшук то як треба написати айді зайти в розшук і виписати за непідкору

Арсeн Тюрган

Реєстрування
7 Лип 2025
Дописи
39
Реакції
30
Бали
21

Вкладення

• IMG_0146.png
    IMG_0146.png
    254.2 Кб · Перегляди: 23
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі