Розглянуто Нонрп пограбування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Вер 2025
Дописи
16
Реакції
19
Бали
48
Код:
1. Ваш нікнейм:Артем Колесник 39650
2. Нікнейм порушника: 37301 63131 65041
3. Назва клану порушника: BezmikroFamq
4. Суть скарги: : Я пошов їсти в реальному житті і залишив комп'ютер після того прийшов і бачу що я в стяжках і стою в невідомому місці я визвав адміністратора Тимофія Черненко і ми з ним поговорили про ситуацію коли гравці побачили адміністрацію то відмовлялися надавати відеодокази але коли він мене освободив я подивився в інвентар і побачив що зникли мої речі а саме зброя їх буде видно на доказі прошу запросити в гравців докази мого пограбування та видати покарання за пограбування гравця який перебуває в афк а якщо ще і не буде доказів то видати бан
5. Доказ порушення (скриншот/відео): https://postimg.cc/VS37wtmn
6. Дата порушення: 22.04.2026

Лія Блеквуд

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
1,097
Реакції
320
Бали
223
Вітаю,розглянувши вашу скаргу,виношу вердикт:

Гравець [37301] отримує покарання:

Порушення Правил Пограбування 3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 3 дні та конфіскація майна за пунктом 3.10

Порушення Правил Ukraine GTA 6.33.3. Заборонено відігрувати будь-яке RP з гравцем, який перебуває в "AFK". | jail 45

Гравець [63131] отримує покарання Порушення Правил Пограбування 3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 3 дні та конфіскація майна за пунктом 3.10;

3.3. Усі нападники мають бути в масках; | Деморган 50 хвилин
Порушення Правил Ukraine GTA 6.33.3. Заборонено відігрувати будь-яке RP з гравцем, який перебуває в "AFK". | jail 45

Гравець [65041] отримує покарання Порушення Правил Пограбування 3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 3 дні та конфіскація майна за пунктом 3.10 ;

3.2. При пограбуванні повинні бути присутніми люди з кримінальних угрупувань вище 2 рангу "Місцевий"; | Деморган 30 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі