Розглянуто Оскарження, виключно для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Савчин

02 | Лідер НПУ у відставці
Реєстрування
15 Тра 2024
Дописи
175
Реакції
121
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Владислав Савчин
2. Нікнейм адміністратора: Олег Забігайло
3. Суть скарги:
Я отримав ЗЧС, за такі порушення як "2.1,2.8, 2.10 Статуту СБУ, 5.8,5.9, 5.11 Загалних правил"

Я погоджуюсь із порушеннями правил 5.8, 5.9 та 5.11. Проте з інкримінованими порушеннями Статуту — категорично не згоден.

1. Пункт 2.8. Заборона образ колег
Насамперед варто зазначити, що НПУ є окремою структурою. Відповідно, Статут регулює взаємовідносини між співробітниками СБУ. Жодних образ на адресу своїх колег співробітників СБУ з мого боку не було ані в грі, ані в голосовому зв’язку.

2. Пункт 2.1. Порушення субординації
У ситуації затримання допускається відхилення від стандартної субординації в умовах екстрених обставин. Крім того, з боку працівника НПУ була проявлена грубість і провокаційна поведінка, що фактично і спричинило загострення ситуації. Водночас жодних санкцій щодо нього застосовано не було, що викликає обґрунтовані питання щодо об’єктивності розгляду.

3. Пункт 2.10. Влаштування конфліктів
Прошу надати чітке обґрунтування, що саме в даному випадку було кваліфіковано як «влаштування конфлікту». Затримання відбувалося відповідно до усного наказу, тобто я виконував службові обов’язки. Якщо керуватися наведеною логікою, будь-яке затримання можна трактувати як конфлікт, що суперечить самій суті діяльності правоохоронних органів.

Окремо прошу пояснити, чому не було видано покарання працівнику НПУ за провокації та образливу поведінку. Складається враження вибіркового підходу до застосування дисциплінарних заходів, що може свідчити про упередженість у прийнятті рішення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тик
5. Дата порушення: 15.04.2026

Коді Флоренс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
934
Реакції
554
Бали
153
Вітаю , Загальний Чорний Список Фракцій - оскаржено . Але до фракції вас повернуто не буде

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі