Розглянуто Мартуся Киволон//Що на цей раз? Навушники не працюють або не почула?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маркус Фікс

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
586
Реакції
1,105
Бали
113
1. Ваш нікнейм:Максим Долар
2. Нікнейм адміністратора:Мартуся Киволон
3. Суть скарги: Вітаю. Мене було покарано за ДБ та видано мут за неповажне ставлення — з цим я погоджуюсь. Проте вважаю ситуацію несправедливою, оскільки під час цієї ж ситуації співробітник поліції відкрито використовував образливі висловлювання в мій бік, зокрема називав мене «нищим». Дані дії є таким самим порушенням правил, однак жодного покарання він не отримав. Складається враження вибіркового покарання, де правила застосовуються не до всіх гравців однаково. Прошу надати пояснення з цього приводу та перевірити дії адміністратора. У разі підтвердження порушення — прошу видати відповідне покарання, як це було зроблено щодо мене. Що на цей раз у Мартусі перестали працювати наушники чи вона не почула?
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тик
5. Дата порушення:23.04.2026

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,569
Реакції
2,338
Бали
253
Вітаю, щодо заступника ЗСУ - з ним буде проведена бесіда за невідігровки РП, а працівнику НПУ - буде виданий мут на 20 хвилин за:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.
З адміністратором буде проведена бесіда. Також за вислів"Що на цей раз у Мартусі перестали працювати наушники чи вона не почула?" - ви отримуєте мут на 60 хвилин за:
4.10. "Неповажне ставлення до адміністрації" - Заборонено неповажне ставлення до адміністрації.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі