Зачинено Для ГА ЗГА або КП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Буданович

𝑨𝒏𝒂𝒍𝒈𝒊𝒏𝒄𝒉𝟏𝒌
Реєстрування
12 Жов 2024
Дописи
203
Реакції
212
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Павло Буданович
2. Нікнейм адміністратора: ГС і ЗГС Неоф
3. Суть скарги:

1.Видача і зняття доган

Мій клан Budanov1chi отримав попередження 14.04.2026 після чого отримав ще одне попередження,потім ще 2 попередження 15.04.2026,ЗГС Неоф при цьому написав ситуацію 1/3 доган і 0/2 попереджень,тобто пропустив 1 попредження тим самим увів мене в оману.

16.04.2026 отримали ще одне попередження за правилами UG,і 22.04.2026 ми отримали попредження і адміністратор вже врахував 2/3 доган і 1/2 попереджень,коли була отримана друга догана адміністратор не написав,було повідомлення вже 2 догани і 1 попередження.

Перед отриманням попередження 22.04.2026 я подав заявку на
зняття догани ,я подав на зняття догани в 21:52 і отримав попередження в 23:46,після того як я написав адміністратору в ОП з проханням зняти догану ,мені сказали що пізніше це означає що давати попередження клану час є а зняти догану часу немає ,на наступний день у войсі близько 21:00 я нагадав адміністратору ,що треба зняти мені догану він схвалив заявку на форумі але в таблиці нічого не змінив.

2.Битви за території

Лідер клану AVANGARD скіпає битву за територію цитатою "Скып Игнат я скыпаю" від клану DAMNED ,і я кинув битву клану DAMNED,після чого ГС Неоф пише таке повідамлення у відповідь на повідомлення Деймана :"Не засчитано, пишем «скип» в адекватном формате" і в цю ж секунду клан DAMNED кидають битву нам,якщо скіп вже не врахувався повідомленням то є правило битви за територію 1.2.2.Скіпнута/проігнорована заявка - враховується у ті, які мають бути відіграними. Тобто заявка кланом DAMNED нам і Budanov1chi-DAMNED не повинні були бути актуальними,після чого ми запитали ЗГС Неоф ,пояснивши всю ситуацію,що нам робити тут,нам надали відповідь що DAMNED кинули AVANGARD битву і вона повинна відігратись і правило 1.2.2 теж тут не діє

Основні Питання:
-Чому адміністрація не може вчасно повідомляти про отримання доган?

-Як так вийшло ,що видати догану у адміністрації вийшло ,а зняти часу не хватило?
-Чому адміністрація не редагує таблиці кланових війн?
-З якого моменту слово Скып стало не адекватне до стану відмови скіпу?
-Чому відміняють правило серверних битв за території 1.2.2.?

Якщо так буде і надалі ,то з картеля будуть зняті 2 активні клани

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): в скарзі
5. Дата порушення: 22.04.2026-24.04.2026

Дмитро Мінур

ГС Неоф | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
1,749
Реакції
1,308
Бали
253
Вітаю шановний гравць.

Дякуємо за ваше звернення.

Щодо ситуації з таблицею:
Інформацію було виправлено. На момент виникнення ситуації ЗГС не мав можливості одразу внести зміни, однак усі дані враховуються і надалі будуть приведені до актуального стану.

З ЗГС Неоф буде проведено відповідну бесіду щодо коректності видачі покарань, ведення таблиць та загальної комунікації з гравцями.

Наразі існують технічні та організаційні труднощі з таблицею, оскільки вона була передана новому складу ГС/ЗГС із помилками та неактуальною інформацією. На даний момент ці недоліки виправляються, і таблиця буде приведена до коректного вигляду.

Щодо ситуації з битвами за території:
Гравцям було надано попередження за некоректну поведінку, а також проведено роз’яснення, яке не було зазначене у вашій скарзі.
У підсумку - битва була скіпнута та не відбулася.

Стосовно вашої заяви:
"Якщо так буде і надалі, то з картеля будуть зняті 2 активні клани."

З боку Адміністрації ми бачим чіткий союз між кланами що на подалі буде взято до уваги.

Діма Зубенко

Активний
Реєстрування
31 Бер 2023
Дописи
217
Реакції
43
Бали
31
Вітаю шановний гравць.

Дякуємо за ваше звернення.

Щодо ситуації з таблицею:
Інформацію було виправлено. На момент виникнення ситуації ЗГС не мав можливості одразу внести зміни, однак усі дані враховуються і надалі будуть приведені до актуального стану.

З ЗГС Неоф буде проведено відповідну бесіду щодо коректності видачі покарань, ведення таблиць та загальної комунікації з гравцями.

Наразі існують технічні та організаційні труднощі з таблицею, оскільки вона була передана новому складу ГС/ЗГС із помилками та неактуальною інформацією. На даний момент ці недоліки виправляються, і таблиця буде приведена до коректного вигляду.

Щодо ситуації з битвами за території:
Гравцям було надано попередження за некоректну поведінку, а також проведено роз’яснення, яке не було зазначене у вашій скарзі.
У підсумку - битва була скіпнута та не відбулася.

Стосовно вашої заяви:
"Якщо так буде і надалі, то з картеля будуть зняті 2 активні клани."

З боку Адміністрації ми бачим чіткий союз між кланами що на подалі буде взято до уваги.
Що до вашего коментаря, з приводу чіткого союзу, вже не одну теріторію з другим кланом гралося, і результати були різними, дуже прикро що ві не відрізняєте, союз-та спілкування між кланом, не де союз не подавався як я знаю, всім набридло ваш блат « з приводу DAMNED, прошу адміністрацію зі старшого складу перевірити зв*язки, з DAMNED, з боку ГС НЕОФ, дуже прикро зо ви на цій посаді не справляєтесь з обов*язками
як ви зазначаєте немає часу, це не стосується якихось кланів, це саме ваша провина.

Прошу не видаляти, одрессовано чітко до ГА/ЗГА/КП

Павло Буданович

𝑨𝒏𝒂𝒍𝒈𝒊𝒏𝒄𝒉𝟏𝒌
Реєстрування
12 Жов 2024
Дописи
203
Реакції
212
Бали
48
типы играют 2 в 1 клан и сидят плачут еще
Коли мій клан 2 клани душило ніякого союзу ніхто не бачів,а зараз 2 дні і союз.До цього ніхто не звернув уваги на наш конфлікт з Дейманом до картеля обох кланів,а як за слова чіплятись то всі розумні.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі