Відмовлено Скарги на адміністрацію | Перегляд рішення ЗГА | Для ГА (Від потерпілого)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Гліб Зозуля

Новий гравець
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
8
Реакції
4
Бали
8
1. Нікнейм адміністратора, на якого йде скарга: Крістіан Родаріо ЗГА
2. Особистий нікнейм: Гліб Зозуленко
3. Суть скарги:
Шановний Головний Адміністраторе! Звертаюся до вас із проханням переглянути вердикт ЗГА щодо ситуації з крадіжкою майна, яка сталася 23.04.2026 між 05:00 та 07:00 ранку.

Обставини справи:

Я проживав у квартирі, власницею якої є Катя Зозуленко. Вона підселила гравця Назар Страж на засадах довіри. Скориставшись відсутністю власників, цей гравець викрав із шафи квартири мої особисті речі. На питання власниці квартири, гравець Назар Страд відповідає брехнею.

Чому я не згоден з рішенням ЗГА:

ЗГА вважає цю ситуацію допустимою, проте згідно з п. 11.8 Правил проекту (Шахрайство), будь-який обман або зловживання довірою з метою заволодіння чужим майном суворо заборонені. Я, як гравець, розраховував на захист моїх прав, а не на те, що гравець може безкарно очистити шафу, в яку я вкладав свої кошти та час.

Моє прохання:

1. Прошу переглянути логи складу квартири за 23.04.2026 (05:00 - 07:00). Там чітко видно, що предмети забирав саме Назар Страж.

2. Прошу визнати дії Назара Стража порушенням п. 11.8 та застосувати до нього відповідне покарання.

3. Прошу посприяти поверненню мого та власниці майна, оскільки для мене і власниці це значні втрати.

4.Відео доказ:

5. Дата походження: 23.04.2026
6.Менуле рішення:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Уважно розглянув ситуацію. Ситуація є дійсно неприємною, розумію ваш стан як гравця, однак адміністратор діяв згідно чинних правил. Той факт, що ви підселили до себе гравця не зафіксувавши з ним жодних умов чи домовленостей є проявом довіри від вас до гравця. В такий процес адміністрація не може втрутитись не маючи жодних доказів умов підселення.
Подібні випадки можливо вирішити лише РП-шляхом звернувшись до НПУ через суд. Дії згаданого гравця дійсно неприємні, але вони не підпадають під дію пункту правил 11.8 без чинного РП договору.

Нажаль, відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі