Розглянуто R-8530 | ITALIANO

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Гру 2025
Дописи
10
Реакції
13
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Валерія Екліпс
2. Нікнейм порушника: Маркир Цукерберг, Вильям Дейз
3. Назва клану порушника: ITALIANO
4. Суть скарги:
Я стояла з іншим гравцем і передавала йому двигун через функціонал обміну. У цей момент під’їхали двоє невідомих на автомобілі та почали провокувати: вимагали «поклянитися» їхній машині та засипали безглуздими питаннями.

Далі події розвивалися наступним чином:

1. DM (Deathmatch): Без будь-якої вагомої IC-причини вони почали бити кулаками, а потім застрелили гравця, з яким я проводила обмін.
  2. Оскорблення та неадекватна поведінка: Коли я спробувала втекти, вони почали переслідувати мене, вигукуючи образи та стріляти без будь якої ІС-причини.
  3. DB (DriveBy): Коли я зупинилася посеред дороги, другий гравець навмисно переїхав мене автомобілем.
  4. NonRP поведінка / Приниження гідності: Після того як мій персонаж впав у «стадію смерті», вони продовжили знущатися («ало кобилка, подобається машинка?»), ігноруючи той факт, що за правилами проєкту я не можу відповідати після смерті.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Тайм коди: 5:02- 6:01
6. Дата порушення:24.04.2026

Конор Стоун

ГС Неоф | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
647
Реакції
219
Бали
103
Вітаю

Гравець 119835 отримує покарання - Деморган 20 хв та мут 100 хв
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини.
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати.

Гравець 114149 отримує покарання - Деморган 40 хв
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі