Валерія Екліпс
Козак
- Реєстрування
- 9 Гру 2025
- Дописи
- 10
- Реакції
- 13
- Бали
- 8
1. Ваш нікнейм: Валерія Екліпс
2. Нікнейм порушника: Маркир Цукерберг, Вильям Дейз
3. Назва клану порушника: ITALIANO
4. Суть скарги:
Я стояла з іншим гравцем і передавала йому двигун через функціонал обміну. У цей момент під’їхали двоє невідомих на автомобілі та почали провокувати: вимагали «поклянитися» їхній машині та засипали безглуздими питаннями.
Далі події розвивалися наступним чином:
Тайм коди: 5:02- 6:01
6. Дата порушення:24.04.2026
2. Нікнейм порушника: Маркир Цукерберг, Вильям Дейз
3. Назва клану порушника: ITALIANO
4. Суть скарги:
Я стояла з іншим гравцем і передавала йому двигун через функціонал обміну. У цей момент під’їхали двоє невідомих на автомобілі та почали провокувати: вимагали «поклянитися» їхній машині та засипали безглуздими питаннями.
Далі події розвивалися наступним чином:
- DM (Deathmatch): Без будь-якої вагомої IC-причини вони почали бити кулаками, а потім застрелили гравця, з яким я проводила обмін.
- Оскорблення та неадекватна поведінка: Коли я спробувала втекти, вони почали переслідувати мене, вигукуючи образи та стріляти без будь якої ІС-причини.
- DB (DriveBy): Коли я зупинилася посеред дороги, другий гравець навмисно переїхав мене автомобілем.
- NonRP поведінка / Приниження гідності: Після того як мій персонаж впав у «стадію смерті», вони продовжили знущатися («ало кобилка, подобається машинка?»), ігноруючи той факт, що за правилами проєкту я не можу відповідати після смерті.
6. Дата порушення:24.04.2026