Іван Шліф
Козак
- Реєстрування
- 7 Кві 2023
- Дописи
- 15
- Реакції
- 11
- Бали
- 8
1. Ваш нікнейм: Іван Шліф 15619
2. Нікнейм порушника: маркир цукерберг 119835
3. Назва клану порушника: ITALIANO
4. Суть скарги:
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини.
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 25.04.2026
Заздалегідь прошу ЗДРАВО розглянути дану скаргу, адже на відео видно, що людина хотіла причинити шкоду просто так... Все почалось з того, що він заліз на капот моєї автівки, я почав рух, при цьому він танцював на капоті. Як я довіз друга на парковку біля епіка, цей п0лyп0KEP відкрив вогонь без причини по мені, поєму другу і моїй автівці (можливо в нього не все в порядку з головою). продовження ви бачите на екрані) Гарного дня!!!
2. Нікнейм порушника: маркир цукерберг 119835
3. Назва клану порушника: ITALIANO
4. Суть скарги:
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини.
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Заздалегідь прошу ЗДРАВО розглянути дану скаргу, адже на відео видно, що людина хотіла причинити шкоду просто так... Все почалось з того, що він заліз на капот моєї автівки, я почав рух, при цьому він танцював на капоті. Як я довіз друга на парковку біля епіка, цей п0лyп0KEP відкрив вогонь без причини по мені, поєму другу і моїй автівці (можливо в нього не все в порядку з головою). продовження ви бачите на екрані) Гарного дня!!!