Розглянуто Чистосердечне

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Чер 2024
Дописи
106
Реакції
28
Бали
33
Нікнейм адміністратора: Невідомо
Особистий нікнейм: Андрюха Носаль Ігровий ID: 57665
Доброго дня, пишу цю скаргу зі щирим каяттям і величезним жалем у серці. Я розумію, що зробив дуже велику помилку, і мені неймовірно соромно за свій вчинок. Я ніколи не хотів порушувати правила, і тепер, коли зрозумів свою помилку, мені нестерпно боляче усвідомлювати, що через необдумані дії я можу втратити можливість грати разом зі своїми друзями.
Мене заблокували на 6000 днів , перебуваючи в бані з 2025 року я зрозумів, що накоїв багато злих речей а саме обходити бани . Я каюся в своїх не обдуманих рішеннях та вибачаюся перед всією адміністрацією за те, що я становив загрозу для них..
Ця ситуація стала для мене дуже жорстоким, але важливим уроком. Я усвідомив, що кожна дія у грі має наслідки, і більше ніколи не дозволю собі порушувати правила. Я завжди намагався грати чесно, не створювати проблем іншим гравцям
Прошу дати перерозглянути моє покарання на акаунті
Я виправлюся і доведу, що можу бути чесним і відповідальним гравцем. Дуже прошу вас ще раз переглянути мою ситуацію.

Прошу розбанити мій акаут або змінити покарання.Благаю мене розбанити ця гря допомагає мені відволікатися від сучасних проблем в нашому світі.Прошу дати змогу колись ще пограти зі своїми друзями на цьому акаунті,Дякуючи цьому проекту я знайшов нових друзів з якими спілкуюсь з 2023 року з 1 з них навіть гуляв в реальному житті. Прошу переглянути моє покарання.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):--
Дата походження:22.07.25

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,811
Реакції
2,023
Бали
253
Вітаю, Ви можете розпочати гру з чистого листа та грати з нового акаунта

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі