Розглянуто Повторне звернення щодо муту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Густав Елайджа

Новий гравець
Реєстрування
22 Кві 2026
Дописи
11
Реакції
1
Бали
3
1. Ваш нікнейм: Густав Елайджа
2. Нікнейм адміністратора: Джеймс Джордан
3. Суть скарги:
Вітаю. шановна найкраща Ксенія Київська
Прошу надати більш детальне пояснення щодо “завуальованої реклами”.
У моєму повідомленні не було:
— вказано, що я продаю предмет
— ціни
— заклику до покупки
Фраза “в мене є акумулятор, я біля НПК К якщо нада" є звичайною ігровою комунікацією між гравцями, а не рекламою послуг чи товарів.
Гравцю потрібен був акамулятор він не знав де взяти я рішив йому помогти дати просто так бо в мене є лишні щоб він не шукав де взяти.
Якщо за правилами сервера будь-яке повідомлення про наявність предмета вважається рекламою — прошу вказати конкретний пункт правил, який я порушив.
Прошу ще раз переглянути ситуацію та надати обґрунтовану відповідь із посиланням на правило.
Дякую.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Скарга-на-адміністратора.394329/
5. Дата порушення:25.04.2026

Густав Елайджа

Новий гравець
Реєстрування
22 Кві 2026
Дописи
11
Реакції
1
Бали
3
Для подальшого рішеня прошу перейти до голосового каналу питання до підтримки щоб тут не продовжувати створювати нові скарги у відповиді напишіть будласка час на яку годину мені зайти для подальшого вирішення цього питання

Ксенія Київська

КА | Чорноморський край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
1,725
Реакції
572
Бали
253
Вітаю.

Ваше повідомлення було визначене як завуальована реклама, оскільки ви публічно повідомили про наявність предмета та запропонували його іншим гравцям. Навіть без вказання ціни чи продажу такі дії підпадають під обмеження.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі