Розглянуто НПУ и СБУ нарушают

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Винтерикс Краймз♡

Поважний гравець
Реєстрування
20 Гру 2025
Дописи
101
Реакції
209
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Нікіта Парасоля [129717]
2. Нікнейм порушника: Артемій Нижник [98878] , Денис Лукас [115684] , Маркіян Сологуб [80644] , Андрій Чобіт [126757] , Данил Хоффман [61715] , Андрій Кушнірчук [129729] , Денис Лукас [115684] .

3. Назва організації порушника: НПУ та СБУ
4. Суть скарги: Ми катались біля НПУ, та працівники НПУ на не реєстрованому авто [ЕР ОТЗ], вони нам кричали зупиняємося, хоча по рп [Role Play] в них "Закриті вікна" та ще відкрили вогонь по нашому авто [DeathMatch Car], без підставно витягли мене з авто, тайзернули, взяли в кайданки. Ми почали втікати та працівники НПУ відкрили вогонь по нам, працівник СБУ на авто порушуючи НРД [NonRP Drive] та Дбшив нас [Drive By] вийшов з авто та почав стріляти по нам, вбив "Джейсона Кінга" [DeathMatch]. Прибігли працівники кафнули говорять, що "Є підозра, що ви знаходите у розшуку" хоча вони не мають права мене кафати поки не встановили особу та переглянули чи є я в розшуку чи ні. Надали посвідчення чим порушили Держ.таємницю "Стаття 9 пункт 9". Тому прошу запросити відеодокази у НПУ та СБУ, покарати їх по максимуму.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Порушення НПУ та СБУ
[Тайм коди:
0:07 - приїхали до НПУ Д
0:29 - сіли в не реєстровані авто "Porche Cayenne 2009" вже є не зареєстрованим так як воно порушує "Правил Реєстрації ОТЗ 1.4 також посилання на фото авто, тех.паспорт не працюють", Бусик також є не зареєстрованим так як його навіть немає в ЕР ОТЗ
1:02 - приїхали протаранили, щось кричали "По Role Play двері авто закриті"
1:05 - 1:35 - відкрив вогонь по авто, дістав м4 почав тикати в авто говорити, щоб ми вийшли з авто не назвавши підстав, вибив вікно авто витягнув мене з авто використав тайзер коли я просто стояв та кафнув без підстави.
1:07 - 2:28 - мене заломали та почали втікати, працівники НПУ відкрили вогонь по нам та працівник СБУ порушив НРД "NonRp Drive", почав нас Дбшити "Drive By", вийшов з авто та почав стріляти по мені він пофдшив "Free Damage", Джейсона Кінга він вбив "DeathMatch".
3:00 - 3:10 - представився та надав посвідчення порушивши Держ.Таємницю.

6. Дата порушення: 25.04.2026

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
932
Реакції
765
Бали
153
Вітаю. Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець #126757 - отримує покарння у вигляді
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 30 хвилин

Гравець #129717 - отримує покарння у вигляді
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 30 хвилин

Артемій Нижник, Андрій Чобіт, Данил Хоффман, Андрій Кушнірчук - отримують додатково догану за халатне ставлення до своєї роботи

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі