Розглянуто Віталік Яворський невірний розгляд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Бер 2026
Дописи
10
Реакції
22
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Дмитро Файт
2. Нікнейм адміністратора: Віталік Яворський
3. Суть скарги: Не вірно розглянув скаргу
Отут скарга
Не врахував правила Неоф Організацій. Слідкуючий за Неоф Орг не знає правил Неоф Орг *фейспалм*
2.4 Перед відкриттям вогню по гравцю в автомобілі необхідно впевнитися, що він належить до ворожого клану.
Примітка: Спершу постукайте у вікно та попросіть гравця вийти з автомобіля. Після того, як переконаєтесь, що він належить до ворожого клану, можете відкривати вогонь.

2.8 Дозволяється стріляти по колесах автомобіля, якщо він не зупинився після третього попередження.
Примітка: Заборонено відкривати вогонь, якщо не було 3 попереджень - це буде рахуватися як DM Car.

Де 3 попередження, після них дозволяєтся відкривати вогонь по колесах щоб гравець зупинився.

Бази даних яку додали в них нема!!!!!!!!!!!

2 скарга Отут
Не було попереджень!!!!!!! Виштовхали самі в зз!!!!!

Олегу Галицькому пора передавати ті скарги тому що РП ноль на сервері, правила є, а толку від них нема.

Адміністратор вказав що гравець впевнився що це ворожий клан. Яким образом впевнився? Гравець знаходится в авто з тонованими вікнами і інший відразу ж відкриває вогонь по ньому. Це ви йому допомогли впевнитись, чи він вам забашляв для впевненості? На відеодоказі я не побачив що "гравець впевнився"
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): В темі закріпив
5. Дата порушення: 25.04

Останнє редагування модератором:

Віталік Яворський

Адміністратор 02 | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
6 Лип 2025
Дописи
149
Реакції
74
Бали
73
Вітаю
Переглянувши відеодоказ гравця він впевнився що це був саме той клан з яким йде війна тому покарання за це не видається.
Очікуйте вердикту ГА/ЗГА.

Реєстрування
6 Бер 2026
Дописи
10
Реакції
22
Бали
8
Вітаю
Переглянувши відеодоказ гравця він впевнився що це був саме той клан з яким йде війна тому покарання за це не видається.
Очікуйте вердикту ГА/ЗГА.
Чому на наданих відеодоказах в скарзі відсутній цей момент повна ситуація?
Як він впевневся він шо ванга? Чи Рп для вас шутка якась?
Можливо ви блатите цього гравця що значить повний відеодоказ? Він вам особисто його надав? Якшо так то тоді, це шо за блат альооо. Га/Зга зверніть увагу сказали ж більше такого не повторится.й
Відеодокази повині бути публічні для всіх! Ніяких особисто!!!!! Ви вже тут вообще розпустились друг друга блатите
1000299751.jpg

Останнє редагування:
Реєстрування
6 Бер 2026
Дописи
10
Реакції
22
Бали
8
Давайте і я буду надавати докази в особисті адміністратору який мене буде блатити, чого ні, одним же можна.

Коді Флоренс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
934
Реакції
555
Бали
153
Вітаю , покарання видано вірно , стосовно перегляду доказів зі сторони гравці на якого написали скаргу , з адміністратором буде проведена бесіда . Всі докази наступного разу гравці будуть залишати під скаргами

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі