Розглянуто СБУ//Масові порушення//Non RP Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маркус Фікс

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
582
Реакції
1,103
Бали
113
1. Ваш нікнейм: Максим Тейлор
2. Нікнейм порушника: Олександр Твікс,Олежка Фокс,Вадим Літвінов
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Я побачив певне шикування на Майдані та просто катався поруч. Я нікого не чіпав, і такі дії не заборонені правилами.
Без будь-якої причини по мені відкрили вогонь із ЗЗ, після чого почали переслідування. При цьому жодного попередження або вимоги зупинитися не було. З RP-точки зору я навіть не бачив, що за мною хтось біжить.
Далі мене навмисно збиває гравець, після чого без причини застосовують тейзер і одягають кайданки.
Після цього мене ведуть у допитну, де починаються образи в мій бік. Від мене почали вимагати вибачень за якісь слова без зрозумілого пояснення. Під час розмови з іншим гравцем мені без попередження видали мут (кляп).
Також у мене вимагали паспорт у той момент, коли я був у кайданках і фізично не міг його передати. За це мені видали покарання за "непокору".
Окрім цього:

• Співробітники не представилися.
  • На них були шоломи/аксесуари, які повністю закривали обличчя — неможливо було їх ідентифікувати (що є нереалістичним для СБУ).
  • Мені не зрозуміло зачитали права (Міранду) і не запитали чи я хочю скористатись своїми правами.
  • Почали ідентифікацію за відбитками пальців, хоча я був у масці — незрозуміло, як вони підтвердили мою особу.

У підсумку мені видали розшук і посадили.
Вважаю, що ці співробітники грубо порушили RP-процес і правила серверу. Прошу розглянути ситуацію та видати покарання у вигляді варну за NonRP.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):тик
6. Дата порушення: 25.04.2026
7. Тайм-коди: 1.10-Откривают огонь без причини. 1.43- Випригнул с машини на ходу(WH). 2.43- ДБ. 2.53- Затримав без причини. 3.37-Образи. 3.59- Вставив кляп без причини (попердження). 4.54- попросив паспорт не відєднавши мені кайданку щоб я надав паспорт. 5.23- начал пробивать по отпечатку пальца. 5.36- встановив особу хоча я в масці. 5.51- видає непідкорення за те що не надав паспорт хоча я був в кайданках. 6.57- посадив без причини.
8. Пункти правил UG які порушили: 5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин. 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів. 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів. 5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів. 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин. 6.9. "WH" - Willi Hopping - завчасне покидання транспорту під час руху та після виходу персонаж встає і біжить, задля досягнення будь-якої цілі / переваги завчасно тощо. | Деморган 15-30 хвилин.6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин.
9. Пункти правил Держ.орг які порушили: 2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана. 2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення. 2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав. | Догана/Звільнення. 2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення. 2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана. 2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС. 2.39. "NonRP аксесуар держ" - заборонено встановлювати NonRP аксесуар, або аксесуар який не відповідає вашому званню / підрозділу / фракції встановленому дрес-коду. | Деморган 30 хвилин. 2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн.
10. Пункти стату МВС які порушили співробітники: 2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів країни. Покарання: Попередження/Догана. 2.8. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. Покарання: Попередження/Догана/Звільнення. 2.10. Заборонено ображати колег будь-якому вигляді, як у рацію фракції, так і у рацію "Міжфракційна рація", "Загальний чат", "Оффтоп чат", "Голосовий чат". Покарання: Попередження/Догана/Звільнення. 2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації органів міністерства внутрішніх справ (далі - МВС). Покарання: Догана/Звільнення. 2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику МВС. Покарання: Попередження/Догана. 3.1. Представитись, перед тим, як попросити документи під час перевірки. Покарання: Попередження/Догана. 3.7. Працівник СБУ зобов'язаний в робочому одязі спілкуватися з громадянами виключно державною мовою. Покарання: Попередження/Догана. 6.7. Якщо на обличчі людини знаходяться аксесуари, які перекривають її обличчя, то потрібно доставити людину до найближчого відділку Національної поліції України та зняти аксесуар. Покарання: Попередження/Догана.

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
932
Реакції
768
Бали
153
Вітаю. Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець #18309 - отримує покарання у вигляді
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 100 хвилин

Також працівники СБУ отримують по догані
2.21. Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії. Догана

Вас було затримано образу процівників держ.орг та недоречні вислови під час заходу про вшанування загиблого воїна

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі