Розглянуто Юра Кепка || Некомпетентний працівник СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Соловей

Шановний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
107
Реакції
38
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Катана Екстазі
2. Нікнейм порушника: Юра Кепка
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Вітаю, шановний ГС/ЗГС державних організацій. Хочу подати скаргу на співробітника СБУ. Ситуація відбулася наступним чином: я пересувався на своєму транспортному засобі у напрямку ЦР. У цей момент мене зупинив співробітник СБУ та одразу використав “пурс”, щоб я не зміг покинути гру. Під час ситуації я помітив, що даний співробітник має звання сержанта та патрулює місто самостійно, хоча, наскільки мені відомо, патрулювання дозволено лише разом із напарником. Також він надав мені своє посвідчення, хоча, за правилами, співробітники СБУ не мають права розкривати свою особу таким чином. Це можна розцінювати як порушення, зокрема розкриття службової інформації. Крім того, він витягнув мене з автомобіля, застосував тайзер та закував у кайданки без належних підстав. Лише після прибуття співробітника вищого рангу ситуацію було врегульовано, і мене відпустили. Прошу розглянути дану скаргу та вжити відповідних заходів щодо цього співробітника. Дякую за увагу.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 23.04.2026
Тайм код: 00:03-06:26

Деніс Котик

ЗГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
870
Реакції
458
Бали
123
Вітаю!
Вас було відпущено без завдання будь-якої шкоди. Щодо надання посвідчення співробітником СБУ — це вже РП-процес, який ви можете вирішити РП-шляхом, зокрема методом подання позовної заяви до прокуратури. Патрулювання поодинці для співробітників СБУ дозволено згідно статуту.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі