Розглянуто Джеймс Житомирський / Non RP Коп | D - 110

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Всемудрий

Поважний гравець
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
213
Реакції
146
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Владислав Андрійович
2. Нікнейм порушника: Джеймс Житомирський
3. Назва організації порушника: НПУ К
4. Суть скарги: 00:06 Каф без відігровки / 00:42 присів до моєї сідниці / 01:28 Почав флудити / 01:51 Написав про адвоката але не отримав його та мене проігнорували сказавши що відповідь не почули мені дають меньше 20 секунд на відповідь / 02:19 Не відіграв а просто сказав ^Возьму выпишу ^ 02:25 Посадив без будь якої відігровки з словами ^Брат не обесуй^
+ В фракції не можна розмовляти на російській мові та під час всього відео 2хв та 30 секунд Олег Житомирський порушував субординацію прошу це теж взяти до уваги вже як мінімум догана та ніхто з них мені не дав жодного попередження щоб я покинув червону зону просто без відігровок закафали та посадили
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 25.04.2026

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,570
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт:
Гравець Джеймс Житомирський [73996] отримує покарання у вигляді Деморгану на 60 хвилин
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин

"00:42 присів до моєї сідниці"
, цікаво, що він міг таке порушити коли він просто присів? По-правді - нічого.

"01:28 Почав флудити", вам була зачитана міранда декілька разів, яку ви успішно проігнорували. Натомість ми отримали "01:51 Написав про адвоката але не отримав його та мене проігнорували сказавши що відповідь не почули мені дають меньше 20 секунд на відповідь", ігнор міранди, та фактично працівники перейшли на інший етап затримання, а саме видача розшуку.

"+ В фракції не можна розмовляти на російській мові", насправді це заборонено, але всього на рівні законодавства серверу. Фактично можете звернутися до слідчих органів серверу.

"2хв та 30 секунд Олег Житомирський порушував субординацію", ваше відео, яке ви прикріпили як доказ, який продовжуться лише до 2 хвилин та 30 секунд. З чого можу сказати вам, що від гравця порушень не виявлено.

"та ніхто з них мені не дав жодного попередження щоб я покинув червону зону", вам і ніхто інший не повинен видавати попередження щодо покидання закритої території. На то вона і закрита, що на неї заборонено на рівні законодавства пробиратися.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі