Розглянуто На розгляд Густіліним або Галицьким

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Кві 2026
Дописи
3
Реакції
8
Бали
3
1. Ваш нікнейм: Максим Зеленський
2. Нікнейм адміністратора: Кейт Туман
3. Суть скарги: Мною була написана данна скарга ТИК на яку я отримав відповідь від ГА
Вітаю
Сьогодні о 14:50 Андрію Туману було проведено незалежний переобзвон від ГА та ЗГА.
Обзвон пройдений успішно, були деякі помилки через різні законодавчі бази різних серверів але вони були не критичними.
. Питання 1: Чому у час т.з. обзвону нікого не було у каналах обзвону. Питання 2: Чому обзвон проводився окремо для Андрія Тумана, а не з усіма кандидатами(я вважаю, що через те, що його обзвонювала його жінка, його результати справедливо було б обнулити). Питання 3: Чи порівнювалися відповіді Андрія Тумана на цьому обзвоні з відповідями інших кандидатів і з відповідями самого Андрія Тумана на минулому обзвоні. Питання 4: Чи буде опубліковано фрапс самого "переобзвону" і першого обзвону для ознайомлення усіх бажаючих? Це не весь список питань, я би дуже хотів поговорити із старшою адміністрацією у діскорді якщо це можливо.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
КЛАЦ
5. Дата порушення:24.04.2026

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,033
Бали
253
Вітаю!

Щодо проведення співбесіди та подальшої перевірки мною було надано відповідь у подібній скарзі.
Стосовно вашого запитання по порівнянню відповідей так вони були здійснені та з усіх кандидатів було обрано 2, де 1-ший обіймає посаду лідера, а 2-гий - заступника.
Фіксація співбесіди не може бути поширеною для перегляду гравців.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі