Максим Зеленський12
Козак
- Реєстрування
- 21 Кві 2026
- Дописи
- 3
- Реакції
- 8
- Бали
- 3
1. Ваш нікнейм: Максим Зеленський
2. Нікнейм адміністратора: Кейт Туман
3. Суть скарги: Мною була написана данна скарга ТИК на яку я отримав відповідь від ГА
. Питання 1: Чому у час т.з. обзвону нікого не було у каналах обзвону. Питання 2: Чому обзвон проводився окремо для Андрія Тумана, а не з усіма кандидатами(я вважаю, що через те, що його обзвонювала його жінка, його результати справедливо було б обнулити). Питання 3: Чи порівнювалися відповіді Андрія Тумана на цьому обзвоні з відповідями інших кандидатів і з відповідями самого Андрія Тумана на минулому обзвоні. Питання 4: Чи буде опубліковано фрапс самого "переобзвону" і першого обзвону для ознайомлення усіх бажаючих? Це не весь список питань, я би дуже хотів поговорити із старшою адміністрацією у діскорді якщо це можливо.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): КЛАЦ
5. Дата порушення:24.04.2026
2. Нікнейм адміністратора: Кейт Туман
3. Суть скарги: Мною була написана данна скарга ТИК на яку я отримав відповідь від ГА
Вітаю
Сьогодні о 14:50 Андрію Туману було проведено незалежний переобзвон від ГА та ЗГА.
Обзвон пройдений успішно, були деякі помилки через різні законодавчі бази різних серверів але вони були не критичними.
Сьогодні о 14:50 Андрію Туману було проведено незалежний переобзвон від ГА та ЗГА.
Обзвон пройдений успішно, були деякі помилки через різні законодавчі бази різних серверів але вони були не критичними.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): КЛАЦ
5. Дата порушення:24.04.2026