Розглянуто Флоріан Дельфіно. Анна Соколовська. Неправомірне закриття скарги з вигаданої причини.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

✞ Євгеній Охріменко ✞

Клавіатурний воїн.
Активний гравець
Реєстрування
21 Бер 2024
Дописи
688
Реакції
695
Бали
113
1. Ваш нікнейм: Євгеній Охріменко
2. Нікнейм адміністратора: Флоріан Дельфіно Анна Соколовська
3. Суть скарги: Неправомірне закриття скарги з вигаданої причини.
Так я знаю, що я можу таким чином подати скаргу на коментар через кнопку !Скарга , проте була написана окрема СКАРГА1 СКАРГА2 з данними порушеннями. Чому скарга з явними порушеннями була зачинена? Скарга вже подана в ній є явні порушення!!!
Що це за нова причина відмови? Правила форуму є одні для ВСІХ!

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): скарга1. скарга2.1777210778795.png
1777210259752.png

5. Дата порушення: 26.04

Останнє редагування:

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,223
Реакції
1,091
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!

Хочу звернути вашу увагу, що існує розподіл адміністрації за напрямами роботи. Ігрова адміністрація відповідає за розгляд скарг, пов’язаних безпосередньо з ігровим процесом, та застосовує покарання до гравців у грі, але на жаль, немає повноважень видавати деякі покарання на форумі. У свою чергу, форумна адміністрація займається розглядом порушень, що здійснюються користувачами на форумі.

Очікуйте відповіді ГА/ЗГА.

✞ Євгеній Охріменко ✞

Клавіатурний воїн.
Активний гравець
Реєстрування
21 Бер 2024
Дописи
688
Реакції
695
Бали
113
Вітаю, шановний гравець!

Хочу звернути вашу увагу, що існує розподіл адміністрації за напрямами роботи. Ігрова адміністрація відповідає за розгляд скарг, пов’язаних безпосередньо з ігровим процесом, та застосовує покарання до гравців у грі, але на жаль, немає повноважень видавати деякі покарання на форумі. У свою чергу, форумна адміністрація займається розглядом порушень, що здійснюються користувачами на форумі.

Очікуйте відповіді ГА/ЗГА.
Це не є приводом відмови.
Ви маєте передати скаргу відповідній адміністраціії.
Ще раз наголошую правила форума є одними для всіх.

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Погоджуюсь з вердиктом адміністраторів, які чітко зазначили куди саме подається скарга на форумні повідомлення (через кнопку "Скарга" біля повідомлення). Водночас зазначаю, що всі учасники на яких ви вказали в скаргах в той же момент отримали попередження на форумний обліковий запис від ЗГА. Тобто ваші скарги окрім як бути відмовленими, були передані на видачу покарання.

Будь ласка в майбутньому користуйтесь саме цим функціоналом під дописами порушників.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі