Розглянуто Керівнику Олегу Галицькому

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Херсонський

Шановний гравець
Реєстрування
30 Лис 2022
Дописи
55
Реакції
39
Бали
63
1. Ваш нікнейм:Макс Херсонський
2. Нікнейм адміністратора: Віталій Петришин/Galyandid
3. Суть скарги:

Мені було видано покарання у вигляді варну за пунктом 6.27 (уникнення RP відігрувань). Вважаю дане покарання некоректним та таким, що не відповідає встановленому регламенту серверу.
Згідно з чинними правилами, за перше порушення пункту 6.27 передбачено покарання у вигляді деморгану сроком від 60 до 120 хвилин. Варн, у свою чергу, застосовується виключно у випадку повторного порушення цього пункту. Станом на момент видачі покарання я не мав жодних попередніх санкцій за даним правилом, що підтверджує факт того, що порушення (якщо воно взагалі мало місце) є першим.
Таким чином, видача варну суперечить системі покарань, встановленій на сервері, та виглядає як неправильне застосування правил з боку адміністратора. Навіть у випадку, якщо адміністрація вважає мої дії порушенням, покарання мало бути видане у формі деморгану, а не варну.
Також прошу звернути увагу на те, що дотримання чіткої градації покарань є важливою частиною справедливої адміністрації. Порушення цієї градації створює нерівні умови для гравців та підриває довіру до рішень адміністрації.
У зв’язку з вищевикладеним, прошу:

• надати обґрунтування видачі саме варну, а не передбаченого правилами покарання;
  • у разі відсутності підстав — зняти варн або замінити його на покарання, що відповідає першому порушенню (деморган 60–120 хвилин).
  • Додатково прошу врахувати, що подібні ситуації потребують особливої уважності з боку адміністрації, оскільки йдеться не лише про конкретний випадок, а й про загальне дотримання правил та рівне ставлення до всіх гравців. Розраховую на неупереджений розгляд скарги, прийняття рішення відповідно до регламенту та недопущення подібних випадків у майбутньому. Та прошу звернути увагу на те що не було на мене жодної скарги з приводу цієї ситуації.
Розраховую на об’єктивний та неупереджений розгляд даної скарги відповідно до правил серверу.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення:26.04.26

Останнє редагування:

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,827
Реакції
2,034
Бали
253
Вітаю, покарання у Вас видане за порушення пункту правил 6.21, адміністратор помилився у видачі пунктом. Покарання за вихід під час арешту видане вірно

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі