Розглянуто Оскарження/Джеймс Джордан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

kartonket

Козак
Реєстрування
8 Бер 2023
Дописи
73
Реакції
9
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Валентин Шацький

2. Нікнейм адміністратора: Джеймс Джордан

3. Суть скарги: Суть скарги (розгорнутий опис):
Хочу подати скаргу щодо, на мою думку, неправильно виданого покарання з боку адміністратора Джеймса Джордана за правилом 5.9 «Образа гравців».
Ситуація виглядає наступним чином: під час гри один із гравців запитав мене, чи знаю я певну особу. У відповідь я написав, що знаю її «як дибіла». Водночас хочу звернути увагу, що прямої згадки конкретного гравця не було — я не вказував нікнейм і не звертався до жодного гравця, присутнього в грі.
Більше того, нікнейм, який фігурує у скарзі (Іллюха Стафф), належить людині, яка, за моєю інформацією, є власником іншого проєкту, не пов’язаного з цим сервером. Я раніше взаємодіяв із цим проєктом і маю власну негативну думку щодо цієї особи через випадки обману та недобросовісних дій. Саме це і стало причиною мого висловлювання, а не намір образити конкретного гравця на сервері.
Вважаю, що:
прямого порушення правила 5.9 не було, оскільки не було адресної образи гравця;
відсутня згадка конкретного нікнейму гравця в грі;
ситуацію можна розцінювати як непряму згадку сторонньої особи, яка не має відношення до серверу;
фактично покарання видано без достатніх підстав або з неправильним трактуванням ситуації;
також це може підпадати під «скаргу від третьої особи», що зазвичай не розглядається.
Прошу адміністрацію уважно переглянути дану ситуацію, врахувати всі обставини та винести справедливий вердикт щодо дій адміністратора. Вважаю покарання необґрунтованим і прошу його переглянути або скасувати.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): посилання на скаргу https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Валентин-Шацький-Образи-гравців.394850/

5. Дата порушення: 26 квітня 26 рік

Оскарження редгованно ШІ щоб виправлити лексичні помилки щодо кращого пояснення

Ксенія Київська

КА | Чорноморський край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
1,708
Реакції
567
Бали
253
Вітаю!
Ваше висловлювання мало образливий характер, незалежно від того, чи було прямо вказано нікнейм гравця.
У межах ігрового чату це розцінюється як порушення правил спілкування.
Покарання видано вірно.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі