В очікуванні Покращення для системи бумбоксів

Denis Френч

Козак
Реєстрування
9 Тра 2024
Дописи
4
Реакції
10
Бали
6
Шановні розробники, на мою думку було б доречно зробити декілька покращень для системи бумбоксу, таких як : 1. Зробити кнопку повтора пісні ( коли її натискаєш то пісня грає одна весь час доки не вимкнути цю кнопку ) /// 2. Зробити систему плейлистів, це б було дуже доречне покращення для бумбоксів, і ним би стало користуватися набагато легше не вбиваючи в пошук свої улюблені пісні, а швидко вмикати через систему плейлистів /// 3. Додати нових пісень, в пріоритеті від таких авторів як ( elyaplugg, yeschapskii, 9mice, kai angel, uglystephan, королевский XVII, tewiq, тёмный принц ) і тд.. бачив багато людей які купили бумбокси з метою слухати свої улюблені пісні а в результаті вони просто не змогли їх знайти, як по мені нові пісні від данних популярних авторів набагато би зробили систему бумбокса кращою, та більше гравців змогли слухати свої улюблені пісні прямо у грі ! /// можливо ці покращення буде зробити нелегко але я думаю це дуже сильно вплине на систему бумбоксів в гарну сторону. дуже сподіваємося що ця ідея буде втілена в гру і гравцям буде набагато комфортніше користуватися бумбоксами на нашому улюбленому проекті

Останнє редагування:

Vamp

Новий гравець
Реєстрування
27 Кві 2026
Дописи
0
Реакції
0
Бали
0
однозначно за ! дуже доречне покращення

wardins

Новий гравець
Реєстрування
28 Кві 2026
Дописи
0
Реакції
0
Бали
0

wintx

Новий гравець
Реєстрування
28 Кві 2026
Дописи
0
Реакції
0
Бали
0

Роман Хомс

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
139
Реакції
85
Бали
33
на мою думку було б доречно зробити декілька покращень для бумбоксу, таких як : 1. Зробити кнопку повтора пісні ( коли її натискаєш то пісня грає одна весь час доки не вимкнути цю кнопку ) /// 2. Зробити систему плейлистів, це б було дуже доречне покращення для бумбоксів, і ним би стало користуватися набагато легше не вбиваючи в пошук свої улюблені пісні, а швидко вмикати через систему плейлистів /// 3. Додати нових пісень, в пріоритеті від таких авторів як ( elyaplugg, yeschapskii, 9mice, kai angel, uglystephan, королевский XVII, tewiq, тёмный принц ) і тд.. бачив багато людей які купили бумбокси з метою слухати свої улюблені пісні а в результаті вони просто не змогли їх знайти, як по мені нові пісні від данних популярних авторів набагато би зробили систему бумбокса кращою, та більше гравців змогли слухати свої улюблені пісні прямо у грі ! /// можливо ці покращення буде зробити нелегко але я думаю це дуже сильно вплине на систему бумбоксів в гарну сторону
За

послегаело

Новий гравець
Реєстрування
28 Кві 2026
Дописи
0
Реакції
1
Бали
2
Шановні розробники, на мою думку було б доречно зробити декілька покращень для бумбоксу, таких як : 1. Зробити кнопку повтора пісні ( коли її натискаєш то пісня грає одна весь час доки не вимкнути цю кнопку ) /// 2. Зробити систему плейлистів, це б було дуже доречне покращення для бумбоксів, і ним би стало користуватися набагато легше не вбиваючи в пошук свої улюблені пісні, а швидко вмикати через систему плейлистів /// 3. Додати нових пісень, в пріоритеті від таких авторів як ( elyaplugg, yeschapskii, 9mice, kai angel, uglystephan, королевский XVII, tewiq, тёмный принц ) і тд.. бачив багато людей які купили бумбокси з метою слухати свої улюблені пісні а в результаті вони просто не змогли їх знайти, як по мені нові пісні від данних популярних авторів набагато би зробили систему бумбокса кращою, та більше гравців змогли слухати свої улюблені пісні прямо у грі ! /// можливо ці покращення буде зробити нелегко але я думаю це дуже сильно вплине на систему бумбоксів в гарну сторону. дуже сподіваємося що ця ідея буде втілена в реальність і гравцям буде набагато комфортніше користуватися бумбоксами на нашому улюбленому проекті
ппимааадоа

Артем Даркмор

LEGENDA | 01 server
Реєстрування
6 Лют 2025
Дописи
12
Реакції
14
Бали
8
Шановні розробники, на мою думку було б доречно зробити декілька покращень для системи бумбоксу, таких як : 1. Зробити кнопку повтора пісні ( коли її натискаєш то пісня грає одна весь час доки не вимкнути цю кнопку ) /// 2. Зробити систему плейлистів, це б було дуже доречне покращення для бумбоксів, і ним би стало користуватися набагато легше не вбиваючи в пошук свої улюблені пісні, а швидко вмикати через систему плейлистів /// 3. Додати нових пісень, в пріоритеті від таких авторів як ( elyaplugg, yeschapskii, 9mice, kai angel, uglystephan, королевский XVII, tewiq, тёмный принц ) і тд.. бачив багато людей які купили бумбокси з метою слухати свої улюблені пісні а в результаті вони просто не змогли їх знайти, як по мені нові пісні від данних популярних авторів набагато би зробили систему бумбокса кращою, та більше гравців змогли слухати свої улюблені пісні прямо у грі ! /// можливо ці покращення буде зробити нелегко але я думаю це дуже сильно вплине на систему бумбоксів в гарну сторону. дуже сподіваємося що ця ідея буде втілена в гру і гравцям буде набагато комфортніше користуватися бумбоксами на нашому улюбленому проекті
+++

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі