Зачинено Оскарження для ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артемій Хардман

Артем Таран🕯️
Реєстрування
25 Сер 2023
Дописи
123
Реакції
98
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Артемій Хардман
2. Нікнейм адміністратора:Алекс Карпатиченко
3. Суть скарги:зняв з посади мов за не компетентність та не знання форуму хоча я робив тощо мені дозволяв лідер і лідеру дали догану а мене зняли
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Тема 'скарга' https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/скарга.395372/
5. Дата порушення:27.04.2026

Алекс Карпатиченко

ЗГС Держ. 06 | M.D 06
Куратор лідерів
Реєстрування
27 Бер 2024
Дописи
624
Реакції
354
Бали
123
Вітаю шановний гравець, як я зазначив в своїй скарзі, Вас було знято за некомпетентність. Розберемо чому:

1) Недавно у Вас був конфлікт з Лідером УЗ, у якому Ви проявили свою неповагу до інших, але за проханням Лідера УЗ та завдяки тому, що було сказано "конфлікт вирішений", на Вас не було накладено санкцій.
1.1) Ви пообіцяли що Ваша поведінка покращиться також те, що Ви будете ставитись з більшою повагою до всіх.

2) Незнання форуму організації "МОЗ". Вами велась перевірка звітів старшого складу МОЗ, проте в правилах лідерів
державної організації 1.8 є чітко зазначено що лідер слідкую за своїми темами на форумі. Також, в самій темі "Звіти старшого складу МОЗ", є зазначено про те, що ТІЛЬКИ Лідер МОЗ в праві перевіряти звіти старшого складу та надавати відповідь на них.
2.1) Через те що Лідер МОЗ допустив того, що Ви перевіряли звіти та своїм співробітникам писав про те що звіти перевіряєте сам, а Лідер просто схвалює звіти та начисляє бали, було видано
Дисциплінарне стягнення "Лідеру Микола Вельмар".

3) Вами було видано догану співробітнику МОЗ "
Михайло Левченко" за неправильно поданий звіт *(як вище є зазначено, перевіряти звіти та надавати відповідь Заступнику є заборонено)*, хоча особа аргументувала це тим, що так сталось і вона б його переподала, але докази виконаної роботи вже не має, на що Ви видав догану не розібравшись в ситуації та не увійшовши в ситуацію особи, аргументуючись в войсі "Мені лінь перевіряти роботу в одній силці" коли булу бесіда з Вами у войсі.
3.1) Слідкуючий МОЗ зазначив, що через Вашу манеру спілкування та поведінку, певна кількість осіб в організації МОЗ бажає завершити службу, надавши докази переписок з Вами.

Стосовно незнання форуму організації "МОЗ":

Ви видавали медичні книжки не дотримуючись графіку, аргументувавши це у войсі наступним чином "У нас це на форумі написано?". Також я помічав що Ваше лікування проходить в холі Головної лікарні, хоча згідно статуту воно повинно проходити в палаті.

Докази були передані Керівництву 06.
Очікуємо відповіді
ЗГА/ГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі