Розглянуто Для ЗГС ДЕРЖ ГС ДЕРЖ | оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кораддо Версетті

ғᴏʀᴇᴠᴇʀ ʏᴏᴜɴɢ
Реєстрування
21 Сер 2025
Дописи
51
Реакції
56
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Кораддо Версетті
2. Нікнейм адміністратора: ГС ДЕРЖ / ЗГС ДЕРЖ
3. Суть скарги: Хочу подати оскарження щодо внесення мене в ОЧС лідерів/заступників. Я не мав наміру порушувати правила або ігнорувати свої обов’язки. У період моєї неактивності виникали часті проблеми зі світлом, через що я не завжди мав можливість перебувати в грі. У деяких випадках мені доводилося виходити по ЗВБ
Розумію, що зі сторони це могло виглядати як порушення або неактив, але це були вимушені обставини, які не залежали від мене. Прошу врахувати цю ситуацію та дати мені ще один шанс. Готовий надалі відповідально ставитися до гри та не допускати подібного (наскільки це залежить від мене).

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Відсутній
5. Дата порушення: невідома

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,228
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!

З огляду на ваш тривалий період перебування у списку недовірених осіб, ми готові піти вам назустріч та надати можливість займати посади 9–10 рангів.
Водночас, перед повним зняттям недовіри на посади заступника та лідера, вам необхідно продемонструвати гарну активність та внести вагомий внесок у розвиток державних структур.

У разі позитивної динаміки та помітних результатів вашої діяльності, у подальшому може бути розглянуте питання виключення вас зі списку недовірених осіб.

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

ГС Держ надала відповідь. З її вердиктом згоден. Бажаю вам успіхів на посадах.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі