Розглянуто Нікіта Верескун/Обман+не додивився скаргу так як йому хотілось спати/05 сервер/

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Захарець

Новий гравець
Реєстрування
8 Сер 2025
Дописи
16
Реакції
0
Бали
6
Нікіта Верескун/Відхилення від теми+неправильно розглянута скарга/05 сервер
1. Ваш нікнейм:Ніколас Вест
2. Нікнейм адміністратора:Нікіта Верескун
3. Суть скарги:По-перше даний адміністратор розглянув неправильно скаргу+обман гравцю-я появився в де органі на 90 хв через Багоюз+DB із моїм напарником тільки в нього менше покарання я покликав даного адміністратора для вирішення проблеми ми поспілкувались через даний інцидент потім я викликав ГА і там ще був Микола Хімік вони все чули і стояли біля мене поки даний адміністратор-Нікіта Верескун бігав навколо він мені сказав через дану скаргу,що скаргу була подана пізно і він хотів спати так як всі люди і не додивився скаргу до кінця-це вже порушення,бо такі маленькі інциденти в кінці відео можуть бути самою суттю після того він сказав,що я DBшив 3 рази добре згоден і багоюзив він сказав,що не доводивився як мене DM і мого співробітника-АЛЕ ТАМ ДО того як я 3 рази DBшив видно як двоє чи троє гравців мене DMять і даний адміністратор-Нікіта Верескун сказав,що він цього не бачив як мене DM і він не додивився-Це вже порушення бо на відео видно як мене DMять.Так я згоден зі своїм покаранням,АЛЕ ЗРОБІТЬ ЩОСЬ З ДАНИМ АДМІНІСТРАТОРОМ-БО НЕ ДОДИВИВСЯ СКАРГУ ДО КІНЦЯ,ТАК ЯК ЙОМУ ХОТІЛОСЬ СПАТИ ЯК ВСІМ ЛЮДЯМ ВІН ТАК МЕНІ В ЧАТ НАПИСАВ І ВИННИМ ОСТАВСЯ Я І МІЙ СПІВРОБІТНИК А ПОКАРЕНІ ЯКІ DMили ні і даний адміністратор винен це.Все є на відео.Обман полягав в тому,що він побачив 3 DB від мене,а DM гравців не побачив.На відео все є
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:27 квітня-я подав скаргускарга.Розглянуто адміністратором 22:з чем то.26 квітня
05 сервер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі