Розглянуто Конор Стоун // Необізнаний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Станкевич

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
252
Реакції
418
Бали
123
1. Ваш нікнейм: Владислав Станкевич
2. Нікнейм адміністратора: Конор Стоун
3. Суть скарги:
Почнемо здалеку. Я подав дві скарги, на яких чітко видно порушення від двох гравців: по-перше - DM-car, по-друге - незрозуміла для мене відповідь адміністратора. Цитую: "Картельний клан має право вбивати гравців з неофіційних організацій на привласнених територіях."
Виникає питання: яким чином ці дві особи визначили, що я перебуваю в клані? База даних, яка створюється для визначення членів ворожих кланів, у клану, що мене вбив, відсутня. Тому виникає логічне питання - як адміністратор взагалі розглядає скарги. Не варто забувати, що наш проєкт базується на правилах Role Play, незважаючи на те, що гравці їх майже ніколи не відіграють.
У першій скарзі чітко видно, що я знаходжусь у затонованому автомобілі, але по мені одразу відкривають вогонь. І за DM-car, виходить, нічого не потрібно робити
Переходимо до другої скарги. Я спеціально приїхав на іншу сторону для збору пляшок, щоб не порушувати правило RK. На відео це чітко видно, оскільки квадроцикл, поруч з яким мене вбили раніше, знаходиться аж через два будинки.Гравці, які вбивали мене раніше, знали, кого вони знову вбивають, тим самим порушуючи правило RPK. На це було звернено увагу у скарзі, але чомусь дана особа на посаді ЗГС неоф навіть таких дрібниць не розуміє.
Чому адміністратор не звертає на це уваги - мені незрозуміло. Я ще міг би зрозуміти, якби це був звичайний рядовий адміністратор, але це ЗГС неоф. Яким чином на таку посаду потрапив настільки неуважний і некомпетентний адміністратор?
Чому я повинен витрачати свій власний час, щоб пояснювати адміністратору такі елементарні речі, на які він не звернув уваги під час розгляду скарги та просто її закрив, я не розумію.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): **скарга1** **скарга2**
5. Дата порушення: 27.04.2026

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,946
Реакції
1,813
Бали
253
Вітаю
Скаргу 1 було відмовлено через причину неповної ситуації.
Скаргу 2 було розглянуто вірно, оскільки від вас було РК.
З приводу відповіді адміністратора "Картельний клан має право вбивати гравців з неофіційних організацій на привласнених територіях"
Згідно з Правилами битв за території, 1.10. Учасник картелю може вбивати гравців з неофіційних організацій на привласненій території, окрім зелених зон (відповідно кольору його картелю).

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі