Інформація МОЗ | Робота по контракту в системі Міністерства охорони здоров'я

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
932
Реакції
765
Бали
153
Основа:

Робота по контракту в системі Міністерства охорони здоров'я (МОЗ) України — це офіційне працевлаштування, яке найчастіше стосується керівників лікувальних закладів, лікарів, медичних сестер/братів, а також фахівців, що працюють у державних структурах, підпорядкованих МОЗ.

Контракт може підписати кожен громадянин України при наявності медичної освіти або з досвідом роботи в сфері охорони здоровʼя

Примітка: У вас не повинно бути діючого КД (проміжку часу), а також будь-якого виду ЧС.
При порушенні цього контракту ви будете занесені в ЧС ЦО на 20-30д

Умови:
  • Якщо ви підписуєте контракт на посаду лікар-офтальмолог[5] вам потрібно відпрацювати не менше ніж 14 днів.​
  • При схваленні відпустки вам додається до строку відпрацювання контракту стільки днів на скільки ви брали відпочинок.​
  • При отриманні дисциплінарного стягнення у вигляді догани вам додається до строку відпрацювання 3 дні. Також зняття цієї догани шляхом виконання умов, що прописані на державному порталі в розділі “Система зняття доган та попереджень”.​
  • Якщо ви бажаєте зупинити/розторгнути діючий контракт з МОЗ України без поважних причин, Вас буде занесено до ЧС ЦО на 25 днів. При наявності поважних причин допускається призупинити контракт з умовою відпрацювання залишок днів.​
  • При отриманні warn, ban, звільнення по причині: “-”,”Порушення статуту” тощо, Вас автоматично буде занесено до ЧС ЦО.​
Примітка: Якщо вас звільнили по причині: “Розформ” покарання не застосовується, також маєте право претендувати у роботодавця виплату відпрацьованих днів.
  • При завершенні контракту працівник має право вибору: Отримати кошти та піти з фракції МОЗ або отримати кошти і продовжувати контракт, або отримати кошти і підвищувати по кар’єрним сходинкам(спеціально для контрактників).​
  • Кошти, які отримує контрактник сягає 1.250.450₴ без урахування ПДВ(Комісії банку)​
  • Кошти, які отримує контрактник сягає 1.200.450 з урахуванням ПДВ, а саме 4% від “Monobank”.​
  • Контрактник має право на все, що прописано в контракті, Конституції Східної України, Закон “Про Міністерство Охорони Здоров’я” і Статут МОЗ.​

Умови:
  • Якщо ви підписуєте контракт на посаду сімейний лікар[8] вам потрібно відпрацювати не менше ніж 25 днів.​
  • При схваленні відпустки вам додається до строку відпрацювання контракту стільки днів на скільки ви брали відпочинок.​
  • При отриманні дисциплінарного стягнення у вигляді догани вам додається до строку відпрацювання 3 дні. Також зняття цієї догани шляхом виконання умов, що прописані на державному порталі в розділі “Система зняття доган та попереджень”.​
  • Якщо ви бажаєте зупинити/розторгнути діючий контракт з МОЗ України без поважних причин, Вас буде занесено до ЧС ЦО на 30 днів. При наявності поважних причин допускається призупинити контракт з умовою відпрацювання залишок днів.​
  • При отриманні warn, ban, звільнення по причині: “-”,”Порушення статуту” тощо, Вас автоматично буде занесено до ЧС ЦО.​
Примітка: Якщо вас звільнили по причині: “Розформ” покарання не застосовується, також маєте право претендувати у роботодавця виплату відпрацьованих днів.
  • При завершенні контракту працівник має право вибору: Отримати кошти та піти з фракції МОЗ або отримати кошти і продовжувати контракт, або отримати кошти і підвищувати по кар’єрним сходинкам(спеціально для контрактників).​
  • Кошти, які отримує контрактник сягає 1.950.450₴ без урахування ПДВ(Комісії банку)​
  • Кошти, які отримує контрактник сягає 1.872.432₴ з урахуванням ПДВ, а саме 4% від “Monobank”.​
  • Контрактник має право на все, що прописано в контракті, Конституції Східної України, Закон “Про Міністерство Охорони Здоров’я” і Статут МОЗ.​

Наявні вакансії:

Лікар-офтальмолог[5] - це фахівець, який діагностує, лікує та запобігає захворюванням очей, повік і слізних органів, включаючи короткозорість, глаукому та катаракту.

Основні функції та обов’язки:
  • Проведення ВЛК(Військово-лікарської комісії);​
  • Перебування на перевірці від МОЗ якоїсь держ.структури;​
- Член лікарсько-консультативної комісії(може брати участь на видачі мед.довідок);
- Видача медичних карток;
- Ассистент або лікар-хірург на операції в сфері офтальмології;
- Надавати стаціонарне,амбулаторне,невідкладне лікування всім пацієнтам в межах своїх можливостей.

Сімейний лікар(8) - це фахівець первинної медико-санітарної допомоги, який надає багатопрофільну медичну допомогу членам родини будь-якого віку, включаючи дітей та дорослих. Він діагностує та лікує поширені хвороби, займається профілактикою, здійснює вакцинацію та направляє до вузькопрофільних спеціалістів.

Основні функції та обов’язки:
  • - Видача медичних карток;​
  • Проведення ВЛК(Військово-лікарської комісії);​
  • Перебування на перевірці від МОЗ якоїсь держструктури;​
- Член лікарсько-консультативної комісії(може брати участь на видачі мед.довідок);
- Надавати стаціонарне,амбулаторне,невідкладне лікування всім пацієнтам в межах своїх можливостей;
- Прийняття сімей з подальшим поставленням на облік і сплати Головному лікарю або при його відсутності першому заступнику Головного лікаря комісії в розмірі 25% з кожної сім’ї.

Форма заявки:

1. Ваше ПІБ та номер паспорту (ID):
2. Фото паспорту:
3. Фото трудової книжки:
4. Фото медичної книги:
5. Вид бажаючого контракту (5 ранг/8 ранг):
6. Чому ви заслуговуєте отримати контракт:
7. Чи ознайомлені ви з діяльністу МОЗ та умовами контракту:

Останнє редагування модератором:

Лещенко Данііл

Новий гравець
Реєстрування
9 Лют 2025
Дописи
6
Реакції
1
Бали
6
1.Лещенко Данііл Володимирович
2.
1776867285541.png

3.
1776867339129.png

4.
1776867377362.png

5.8 ранг
6.Я розумію як грати в МОЗ в мене е практика вже був у МОЗ,часто граю,відповідальний вмію відігрувати РП процеси
7.Так точно,вже давно

Богданело Мазур

Новий гравець
Реєстрування
22 Кві 2026
Дописи
1
Реакції
1
Бали
3
1.Мазур Богданело Олегович
2.
1776870612330.png

3.
1776870640973.png

4.
1776870658494.png

5.8ранг
6.Я розумію як грати в МОЗ в мене е практика вже був у МОЗ,часто граю,відповідальний вмію відігрувати РП процеси
7.так точно

Ростислав Фамовичь

Француз 03 сервера
Реєстрування
15 Січ 2025
Дописи
131
Реакції
44
Бали
73
2.Переглянути вкладення 399082
3.Переглянути вкладення 399083
4.Переглянути вкладення 399084
5.8ранг
7.так точно
Вітаю!
Розглянувши вашу заяву спільно з керівником відділу кадрів, запрошуємо вас на співбесіду. Надайте зворотній звʼязок у Discord: francaisr19db всі деталі співбесіди вам скажуть

Ростислав Фамовичь

Француз 03 сервера
Реєстрування
15 Січ 2025
Дописи
131
Реакції
44
Бали
73
2.Переглянути вкладення 399082
3.Переглянути вкладення 399083
4.Переглянути вкладення 399084
5.8ранг
7.так точно
Вітаю!
Розглянувши вашу заяву спільно з керівником відділу кадрів, запрошуємо вас на співбесіду. Надайте зворотній звʼязок у Discord: francaisr19db всі деталі співбесіди вам скажуть

[МОЗ] Тіма Шпак

Новий гравець
Реєстрування
17 Бер 2026
Дописи
13
Реакції
1
Бали
8
1. Тимофій Шпак Костянтинович
2.https://files.fm/u/nf8be7ftyu
3.https://files.fm/u/gwtdraf9d4
4.https://files.fm/u/xc4tdyhwky
5. (8 поряткове звяння)
7. так точно

Микита Мусангович

Ветеран МОЗ | Східна Україна
Реєстрування
25 Гру 2024
Дописи
442
Реакції
291
Бали
123
1. Тимофій Шпак Костянтинович
2.https://files.fm/u/nf8be7ftyu
3.https://files.fm/u/gwtdraf9d4
4.https://files.fm/u/xc4tdyhwky
5. (8 поряткове звяння)
7. так точно
Вітаю!
Розглянувши вашу, запрошуємо вас на співбесіду. Надайте зворотній звʼязок у ОП Телеграм всі деталі співбесіди вам скажуть

Міланка Лещенко

Новий гравець
Реєстрування
22 Кві 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1. Міланка Лещенко Костянтиновна
2.
1776970631322.png

3.
1776970637544.png

4.
1776970649569.png

5.8 ранг
7.Так точно,вже давно

Ростислав Фамовичь

Француз 03 сервера
Реєстрування
15 Січ 2025
Дописи
131
Реакції
44
Бали
73
Вітаю!

Михайло Клинтон

Новий гравець
Реєстрування
24 Кві 2026
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
2.
1777024137436.png

3.
1777024149216.png

4.
1777024159771.png

5.8ранг
7.так точно

Ростислав Фамовичь

Француз 03 сервера
Реєстрування
15 Січ 2025
Дописи
131
Реакції
44
Бали
73
Вітаю!

Зак Такос

Новий гравець
Реєстрування
26 Кві 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
  1. Ваше ПІБ та номер паспорту (ID): Зак Такос 134600
  2. Фото паспорту:
  3. Фото трудової книжки:
  4. Фото медичної книги:
  5. Вид бажаючого контракту (5 ранг/8 ранг): 8
  6. Чому ви заслуговуєте отримати контракт: тому що вже вмію працювати у цієї сфері
  7. Чи ознайомлені ви з діяльністу МОЗ та умовами контракту: Так
  8. 1777234312182.png
  9. 1777234341379.png
  10. 1777234358485.png

Кузнецов Єгор

"Зірки не сяяли б без темряви."
Реєстрування
30 Вер 2023
Дописи
23
Реакції
33
Бали
58
1. Ваше ПІБ та номер паспорту (ID): Єгор Кузнецов (9677)
2. Фото паспорту:
1777380639692.png

3. Фото трудової книжки:
1777380783143.png

4. Фото медичної книги:

1777380721143.png

5. Вид бажаючого контракту (5 ранг/8 ранг): 8
6. Чому ви заслуговуєте отримати контракт: Заслужений лікар
7. Чи ознайомлені ви з діяльністу МОЗ та умовами контракту: +

Ростислав Фамовичь

Француз 03 сервера
Реєстрування
15 Січ 2025
Дописи
131
Реакції
44
Бали
73
Вітаю!

Джахі Енджоєр

Душний чєл
Реєстрування
22 Вер 2022
Дописи
46
Реакції
11
Бали
13
Вік
25
1. Ваше ПІБ та номер паспорту (ID): Джахі Енджоєр 79416
2. Фото паспорту: 3. Фото трудової книжки: 4. Фото медичної книги: 5. Вид бажаючого контракту (5 ранг/8 ранг): 5 ранг
6. Чому ви заслуговуєте отримати контракт: буду відданим своїй справі.
7. Чи ознайомлені ви з діяльністу МОЗ та умовами контракту: так

Ростислав Фамовичь

Француз 03 сервера
Реєстрування
15 Січ 2025
Дописи
131
Реакції
44
Бали
73
Вітаю!

Oleksandr Artyushenko

Новий гравець
Реєстрування
14 Жов 2022
Дописи
10
Реакції
1
Бали
6
1. Ваше ПІБ та номер паспорту (ID):Олександр Мусангович
2,https://ibb.co/5h0Gg9GF
3,https://ibb.co/0pTDCwny
4,https://ibb.co/mVZy4Dxj
5. Вид бажаючого контракту (5 ранг/8 ранг): 8 ранг

Ростислав Фамовичь

Француз 03 сервера
Реєстрування
15 Січ 2025
Дописи
131
Реакції
44
Бали
73
Вітаю!

Maks Montero

Козак
Реєстрування
1 Тра 2026
Дописи
4
Реакції
6
Бали
8
1.Макс Монтеро (49347)
2.Паспорт
3.Мед книга
4.Трудова книга
5.Вид бажаючого контракту (5 ранг/8 ранг): 8 ранг

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі