Розглянуто Скарга на Держ.орг Тревис Архангел & Адам Міцкевич | D - 113

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Аля Баос

Козак
Реєстрування
16 Вер 2025
Дописи
21
Реакції
17
Бали
6
1. Ваш нікнейм:Аля Баос
2. Нікнейм порушника: Тревис Архангел & Адам Міцкевич
3. Назва організації порушника: НПУ К
4. Суть скарги:стою на сто,просто стою,кидають пульс,базікає через скло,хоче надати документи через скло,щей витягнуло з машини яка була зачинена,+попередження одрзу всі,а не кожні 3-5 хвилин,якось дізналось що я десь знаходжусь,коли пурс скинувся,нон рп виходить,а також не шанобливе ставлення до гравців
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Тайм-коди:
1.00:01-початок "затримання"
2.00:43-посвідчення через вікно
2.02:12-не може нормально сказати по якій підставі він требує документи
3.03:03-перше попередження
4.03:05-не відповів на запитання та не дав нормальної відповіді на моє запитання,чому саме 28 стаття
5.03:23- я стояв на місці,нічого не робив
6.03:38-останнє попередження? другого я не чув
7.03:44-закрита автівка,якось дізтав з авто
8.04:58-поруження використання службових засобів(почали стріляти без вагомої на то підстави,втеча навряд-чи рахується)
9.06:09-тазирить під час того коли в нього стріляюсь,прямо перед ним
10:07:18-переслідування було скасовано,тому це не може бути рп ситуацією далі
11.08:55-тіпи просто прилітаю без інфи+я не в розшуку+нема на мені пурсу
12.08:57-вже приїхали без інфи і біжуть кафать без причини
13.09:00-біжить тазить,тазер не перезарядив+не має вагомої причини мене тазить(враховуючи що пурса на мені вже нема)
14.10:14-права мої мені більше не потрібні,прикольно
15.11:24-мені теж все одно-відповідь на моє"адвоката" також він порушив конституцію,та права людини на захист,тобто адвогата
16.11:34-вам в адвокаті буде відмовленно
17.12:47-база кпк? в нього навіть немає планшету в раках,яка ще база?
18.13:04-а хіба розшук можна виписати? а також яке не підкорення коли та ситуація закінчилась коли скинувся пурс?
19.13:20-та ситуація вже закінчилась
20.13:35-не надав адвоката,що є грубим порушенням
6. Дата порушення:27.04.26

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,568
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт:
"2.00:43-посвідчення через вікно", фактично він вам нічого не передавав, а лише показав посвідчення, що через вікно можна побачити.

"2.02:12-не може нормально сказати по якій підставі він требує документи", співробітник назвав статтю, за якою він перевіряє ваші документи.

"4.03:05-не відповів на запитання та не дав нормальної відповіді на моє запитання,чому саме 28 стаття", співробітник не забов'язаний вам роз'яснювати що значать статті.

"7.03:44-закрита автівка,якось дізтав з авто", фактично ви не відіграли того, що закрили автівку, так само коли працівник стучав по вікну.

"10:07:18-переслідування було скасовано,тому це не може бути рп ситуацією далі", /purs системна команда, але так як ви втікли у інтер'єр то вона скинулася рахуючи, що ви втікли від погоні.

"11.08:55-тіпи просто прилітаю без інфи+я не в розшуку+нема на мені пурсу", під час погоні та розмовою з вами, працівник міг зафіксувати ваше обличчя, та використовувати його для вашого пошуку через базу даних.

"13.09:00-біжить тазить,тазер не перезарядив+не має вагомої причини мене тазить(враховуючи що пурса на мені вже нема)", ви ніяк не могли знати чи перезаряджений тайзер, так як він міг перезарядити його в автомобілі. Тайзер був застосований для того, щоб ви не втікли повторно.

"17.12:47-база кпк? в нього навіть немає планшету в раках,яка ще база?", після цих слів він дістав планшет для перевірки, можливо у працівника підлагало або дивився айді.

"18.13:04-а хіба розшук можна виписати? а також яке не підкорення коли та ситуація закінчилась коли скинувся пурс? 19.13:20-та ситуація вже закінчилась", Ситуація може закінчитися лише після того, як вас загубили з поля зору, але так як вони зафіксували ваше обличчя, вони вас надалі знайшли.

Гравець Адам Міцкевич [16818] отримує покарання у вигляді Деморгану на 30 хвилин
6.13. "PG" - Powergaming
- уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

На рахунок ваших прав, зверніться до слідчих органів серверу.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі