Відмовлено Зняти з мене бан!!! Несправедливий бан!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

alinesss

Козак
Реєстрування
19 Кві 2026
Дописи
9
Реакції
7
Бали
8
Мій нік: Аліна Слободянюк
Нік адміністратора: Андрій Федорченко
За що отриманий бан?! Сиділа в грі чекала на замовлення, взяв замутив на 60 хв і забанив на два дні!!! Тільки той факт, що грає дитина, якій немає 14 років, ви упускаєте!!! Воно, малий шмаркач, сидить, ображає старших, матюкається, вирізає це з відео, є навіть хлопці в дальнобої, які можуть це підтвердити!! і я вже не перший раз з такими стикаюсь, то ви цього не бачите! І не чуєте! Вважаю, що взагалі потрібно таким малоліткам обмежувати доступ до таких ігор!!!

Останнє редагування:

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня, Аліна Слободянюк.

Вас було покарано за порушення правил проєкту, а саме:
5.15 — згадка рідних / родичів у негативному контексті (включно з “МК”, “МQ”) та
5.8 — нецензурна лайка.

Порушення зафіксовано у
скарзі: на наданій фіксації чітко чути, як Ви згадуєте родичів у негативному контексті, що є прямим порушенням правил. У зв’язку з цим видане покарання є обґрунтованим і справедливим.

Щодо ситуації з образами з боку інших гравців — у Вас була можливість зафіксувати порушення та подати скаргу. Натомість Ви вирішили відповісти порушенням правил, що також тягне за собою відповідальність.

Вважаю, що скаргу було розглянуто коректно та відповідно до правил проєкту.

Усі необхідні докази будуть передані Головній Адміністрації.

Очікуйте остаточного рішення.

alinesss

Козак
Реєстрування
19 Кві 2026
Дописи
9
Реакції
7
Бали
8
Так а чому він вирізав те, що говорив мені?! Ну це на самому ділі несправедливо! Сидить малий шмаркач до всіх стартує, вирізає потім це з відео, а нас банять! Те, що говорив він, це взагалі неприпустимо для дитини, вуха в трубочку крутились, а записувати так кожного, не бачу сенсу! Бо таких як він, просто купа на платформі! А за рідних, як Ви кажете згадувалось, щоб говорив так з ними, якщо вони не займаються його вихованням, не вчать, як спілкуватись з дорослими, то як тут можна спокійно реагувати?! Ви також доросла людина, і маєте розуміти, що тоді, коли тебе обливає грязюкою якесь невиховане, то не завжди витримують нерви, бо повторюсь ще раз, таких як він, в грі просто дуже багато, і кожне хоче обзивати, а потім ще й жаліються, безсовісні!

Крістіан Родаріо

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
938
Реакції
365
Бали
108
Вітаю
Покарання було видано вірно
Якщо у вас є докази того,що говорить вам інший гравець,подайте скаргу на форум

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі