Відмовлено НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Немчук

Новий гравець
Реєстрування
13 Бер 2026
Дописи
25
Реакції
1
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Андрій Немчук
2. Нікнейм порушника: Андрій Туман
3. Суть скарги: Мене щойно звільнили за втрату довіри але потим мене випустили ну там затримували гомо знакомаго та я почав кричати відпустить але потим мене генерал НПУ затримав за напад на процівника держ-огранів и за перешкоду ала на мою думку я не бачу що тут затримати можно сказати максимум за перешкоду але я не бачу тут перешкоди даже якщоб була мені як минімум длажні дати попережденя а також пробив по базі даних па нон рп без паспорта без особи та відбитка пальця тут я важаю покараня не було вірно видата також я не бачу со сторони мене якихта порушинь також після звільниня він розірвав дукоменти контракт та видалив з планшету по рп!!
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення:28.04.2026

Останнє редагування:
Реєстрування
6 Бер 2026
Дописи
26
Реакції
9
Бали
63

ОФІЦІЙНЕ ПОЯСНЕННЯ

щодо обставин, зазначених у скарзі

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Вітаю, пане Андрію!

Надаю відповідь як особа, дії якої були оскаржені у даній скарзі.
До свого пояснення додаю відеодоказ із фіксацією всіх моїх дій:
Відеодоказ: Натисніть для перегляду
Нижче по порядку пояснюю обставини даної ситуації:

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
1. Перетин забороненої території

На моєму відеозаписі, у проміжку часу 01:16–01:20, чітко видно, що Ви зайшли на територію задньої парковки Національної поліції України м. Київ.
Дана територія є службовою та не призначена для вільного перебування сторонніх осіб, що стало однією з підстав для Вашого подальшого затримання.
Фотодоказ перетину забороненої території:
Натисніть для перегляду

2. Удар у бік співробітника НПУ

На моєму відеозаписі, у проміжку часу 01:25–01:30, під час Вашого перебування на лавці було зафіксовано удар у бік мого підлеглого.
Даний момент чітко видно на наданому доказі, у зв’язку з чим ця дія також стала додатковою підставою для Вашого затримання.
Фотодоказ моменту удару:
Натисніть для перегляду

3. Щодо направлення Вас до ІТТ без додаткової перевірки документів

Окремо хочу пояснити причину, з якої Вас було направлено до ІТТ без додаткової перевірки документів.
На початку мого відеодоказу, у проміжку часу 00:00–00:50, зафіксовано, що безпосередньо перед даною ситуацією Вас було звільнено з лав Національної поліції України.
До моменту звільнення Ви були моїм підлеглим. Своїх співробітників я знаю особисто, а також маю доступ до бази особових справ підлеглих, у зв’язку з чим необхідності додатково встановлювати Вашу особу або номер паспорта не було.

Враховуючи вищевикладене, вважаю свої дії обґрунтованими, послідовними та такими, що були виконані відповідно до ситуації, яка склалася на місці події.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

З повагою,
Генерал Національної поліції України
Андрій Туман

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
Вітаю шановний гравець!

Лідер надав свій коментар.
Додам, враховуючи той факт, що Ви були співробітником лав НПУ, то згідно RolePlay процесу відомості про Вашого персонажа є в базі даних НПУ. Враховуючи той факт, що Ви далеко відійти не встигли до свого затримання, то зайвий раз перевіряти Вашу особу не було сенсу. Порушень з боку лідера не побачила.
На майбутнє, прикріплюйте повний відеодоказ, якщо він довше 2х хвилин, то вказуйте таймкоди. За неповні докази можна понести покарання.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі