Розглянуто неповажлеве ставлення + не відіграє норм рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Прада

Козак
Реєстрування
28 Лют 2026
Дописи
27
Реакції
22
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Макс Прада 130013
2. Нікнейм порушника: Матвій Сологуб 80644
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: обізвав мене, я стояв під НПУ К. туда залітають СБУ, я по пріколу сказав пацани можете уїжать я все рішу, і він починає на мене сразу одівати кайданочки, хотя повинен дати 3 попередження щоб я уйшов з жовтої зони, хочу щоб випустили мене і дали покарання працівнику Служби Безпеки України
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
6. Дата порушення: 28.04.2026

Матвій Сологуб.

Старий Нік : Маркіян Сологуб
Реєстрування
12 Лип 2024
Дописи
81
Реакції
128
Бали
38
1776616296304.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
28/04/26.

Повідомлення від Центрального Управління СБУ у м.Києві!
Вітаю , вас було затримано за статтею 5.16 КУпАп ( далі - 5.16. Порушення правил порядку. ) , оскільки ви поводилися неадекватно!
під час затримання також було порушено статтю 10.3 КУпАп ( Далі - 10.3. Образа представника державної організації. ) а саме ви ображали працівника неадекватними словами , тому усе було проведено у рамках закону!

Доказова частина

Доказ №0001 ( тайм код - початок ситуації : 0:40 хв.)

P.S - прошу видати покарання Максиму Праді у вигляді : 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

«Знешкодити та запобігти»
by НАБУ

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
952
Реакції
780
Бали
153
Вітаю. Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець #80644 - отримує покарання у вигляді
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 10 хвилин
5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 20 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі