В очікуванні ГСУ НПУ | №259 | ст.32,КК Подільського краю | OPEN

Назар Альварез

СБУ/НПУ forever love
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
56
Реакції
31
Бали
23
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 29/04/26.
Головний слідчий: Назар Альварез
Слідча група: Н.Альварез.

ОПИС
Я,Підполковник Національно поліції України, Назар Альварез, 29.04.2026 о 13:43 Проїзжяючи біля будинків в Борисполі на Зарегестрованому особовому транспорті Вийшовши з транспорту наказав громадянину зупинитися але громадянин проігнорував мій наказ та дістав зброю відкривши по мені вогонь я вступив з даним громадянином в стрілецький бій. Отримавши кульові поранення мені відвезли негайним чином до МОЗ. А даний громадянин зкрився у невідомому напрямку з місця злочину.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Себастьян Чорнобаєв
Статус: На Свободі.
Додаткова інформація: -

ДОКАЗИ

Запис з боді-камери

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процесі.​

Головного Слідче Управління
Національна Поліція України
по Подільському Краю
- Назар Альварез -
Підпис:N.Alvarez​

Назар Альварез

СБУ/НПУ forever love
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
56
Реакції
31
Бали
23

Подільський Край
Міністерство Внутрішніх справ
29.04.2026

Рапорт про виявлення ознаків злочину

ОПИС

Я,Підполковник Національно поліції України, Назар Альварез , 29.04.2026 о 13:43, Проїзджяючи квартири біля аєродрому Борисполя на Зарегестрованому особовому транспорті побвчив 2 особи коли я підїхав ближче до них вони відкрили двері мого авто, після чого я вийшов з транспорту наказав громадянину зупинитися але громадянин проігнорував мій наказ та дістав зброю після чого ми ваступили в стрілецький бій. Отримавши кульові поранення мені відвезли негайним чином до МОЗ. А даний громадянин зкрився з місця злочину.​

Документація

1. Відео з боді-камери
2.На підставі вищевикладеного прошу Слідчий орган зафіксувати крімінальну справу за фактом злочину перебачено статею 32 КК Подільського Краю

Головного Слідче Управління
Національна Поліція України
по Подільському Краю
- Назар Альварез -

Назар Альварез

СБУ/НПУ forever love
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
56
Реакції
31
Бали
23
Подільський Край
Міністерство внутрішніх справ
Національна поліція України
Головне слідче управління

ПОСТАНОВА

про внесення відомостей до реєстру досудових розслідувань
та початок досудового розслідування

29 квітня 2026 року

Я, підполковник Національної поліції України,Заступник керівник Головного слідчого управління Подільського Краю Назар Альварез, розглянувши рапорт про виявлення ознак кримінального правопорушення від 29.04.2026,

ВСТАНОВИВ:

29 квітня 2026 року о 13:43 під час огляду околиць аєропорта в Борисполі на службовому транспортному засобі побачивши 2 особи біля будинків, коли я підїхав поближче одна з осіб відкрила двіері мого авто після цього вийшовши з авто я наказав людини зупинитись цю вимогу людина проігнорувала, та дістав зброю.

Після виявлення у громадянина вогнепальної зброї відбулося збройне протистояння, у ході якого підполковник поліції Назар Альварез отримав кульові поранення та був негайно госпіталізований до медичного закладу МОЗ.

Після вчинення вказаних дій громадянин Себастьян Чорнобаєв зник з місця події.

До матеріалів долучено запис з боді-камери, який підтверджує обставини події.

У діях вказаної особи вбачаються ознаки кримінальних правопорушень, передбачених статтями 32 КК Подільського Краю.

ПОСТАНОВИВ:

1. Внести відомості про вказане кримінальне правопорушення до реєстру досудових розслідувань.​
  2. Розпочати досудове розслідування за фактом нападу на працівника правоохоронного органу із застосуванням вогнепальної зброї.​
  3. Долучити до матеріалів кримінального провадження наявні докази, а саме запис з боді-камери.​
  4. Вжити невідкладних заходів щодо встановлення місцезнаходження та затримання громадянина Себастьяна Чорнобаєва.
  5. Призначити відповідального слідчого для проведення досудового розслідування.​

Підстава: рапорт про виявлення ознак кримінального правопорушення від 29.04.2026 та додані матеріали.

Зам Керівника Головного слідчого управління
Національної поліції України
по Подільському Краю

Підполковник поліції
Назар Альварез

Підпис:N.Alvarez

Назар Альварез

СБУ/НПУ forever love
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
56
Реакції
31
Бали
23
Подільський Край
Міністерство внутрішніх справ
Національна поліція України
Головне слідче управління

РАПОРТ

про складання фотороботу

26 квітня 2026 року

Я, підполковник Національної поліції України, зам.керівника Головного слідчого управління Подільського Краю Назар Альварез, під час проведення досудового розслідування за фактом кримінального правопорушення, склав(ла) фоторобот особи, причетної до події.

ВСТАНОВИВ:

Під час опрацювання матеріалів кримінального провадження та допиту свідків було отримано опис громадянина, ідентифікованого як Себастьян Чорнобаєв.

На основі отриманих показань та за допомогою спеціальних технічних засобів було складено фоторобот особи, що відповідає наступним ознакам: орієнтовні риси обличчя, форма голови, зачіска та загальний зовнішній вигляд, описані свідками події.

Складений фоторобот буде використано для встановлення місцезнаходження та ідентифікації особи, яка може бути причетною до кримінального правопорушення.

ДОКУМЕНТАЦІЯ:

1. Показання свідків
  2. Матеріали кримінального провадження
  3. Складений фоторобот

ВИСНОВОК:

Фоторобот долучено до матеріалів справи та передано для подальшого використання в оперативно-розшукових заходах.

Докази складання фотороботу​

Відео з боді-камери

Заступник Керівника Головного слідчого управління
по Подільському Краю

Підполковник поліції
Назар Альварез

Назар Альварез

СБУ/НПУ forever love
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
56
Реакції
31
Бали
23
Міністерство Внутрішніх Справ
Подільський край
29.04.2026

Постанова​

Про передачу справи до Прокоратури​

Я,Підполковник Національної Поліції,Заступник Керівника Головного Слідчого Управління, Назар Альварез. Розглянувши деталі справ №259 під страхом лжесвідченням​

Встановив​

У ході проведення слідчиих заходів після зібрання доказів
Було доведено провину підозрюваного

Постановив

Передати Кримінальну справу № 259 на розгляд прокуратури Подільського краю
З подальшою передачею до суду
Заступник Керівника Головного слідчого управління
Назар Алвьарез
Підпис: N.Alvarez​

Стас Ліфанович.

[ВРУ | Заступник Генерального Прокурора] 06 ♡
Реєстрування
23 Сер 2025
Дописи
130
Реакції
50
Бали
33
1777823084181.png

1777823120776.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі