Зачинено МК в ДС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
225
Реакції
536
Бали
98
1. Ваш нікнейм: 78172
2. Нікнейм адміністратора: Максим Альварес
3. Суть скарги: Адміністратор відмовив скаргу й запропонував звернутися до розділу скарг в дс. Хоча в своїй скарзі я навела приклад де гравців за таке ж мк в офіційному дс 05 серверу було заблоковано на 15 днів, та після довгих розборок правил та обіцянок так більше не робити їм було скорочено бан ЛИШЕ на 3 дні. Керуюча адміністрація серверу відповіла що МК це критичне порушення й покарання видається на всіх платформах й в грі також. Чому правила на форумі одні на всі 7 серверів, але адміністрація трактує їх по різному? Чому ГА та ЗГА 05 серверу рахують це критичним порушенням й видають блокування в грі також, а ЗГС 04 серверу рахує що мені потрібно звернутися в розділ скарг в дс? Письмова відповідь від ЗГА 05 серверу
Прошу перерозглянути скаргу відповідно до правила 7.1 або ж пояснити різницю між цими порушеннями.
Відмова в скарзі призвела до того що і нші граці почали скидати скріни з мк в дс 04 серверу запевняючи що їм за це нічого не буде ось
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/МК-в-офіційному-ДС-04.396086/
5. Дата порушення: 29.04.26

Мерик Хард

Поважний гравець
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
296
Реакції
205
Бали
63
Ти написала, що саме гравців за таке ж МК в офіційному ДС 05 серверу було заблоковано. Від них було МК в голосовому каналі, а від мене було те, що я кинув скрін, як я МКашив гравця в особистих повідомленнях

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі