Енсо Моріссон
Новий гравець
- Реєстрування
- 25 Кві 2026
- Дописи
- 2
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
1. Ваш нікнейм: Енсо Моррісон (107710)
2. Нікнейм адміністратора: Server
3. Суть скарги:
Доброго дня.
Хочу подати оскарження щодо блокування мого акаунта за “обхід бану”.
Мій основний акаунт Павло Сагайдак (101643) було заблоковано, після чого я звернувся до адміністрації з апеляцією. У відповіді мені повідомили, що я маю можливість створити новий акаунт. Керуючись цією інформацією, я можу створити другий акаунт.
суть в тому що я мав другий акаунт получається так якби другий акаунт,але коли зайшов на нього то мене заблокували за обхід бану а зараз при вході в гру пише помилка CD16
чи могли би розблокувати другий акаунт тобто цей який був створений зразу після блокування першого але перед дозволем адміністрації чи мені всерівно потрібно створювати новий акаунт ?
Дякую за розуміння.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 29.04.2026
2. Нікнейм адміністратора: Server
3. Суть скарги:
Доброго дня.
Хочу подати оскарження щодо блокування мого акаунта за “обхід бану”.
Мій основний акаунт Павло Сагайдак (101643) було заблоковано, після чого я звернувся до адміністрації з апеляцією. У відповіді мені повідомили, що я маю можливість створити новий акаунт. Керуючись цією інформацією, я можу створити другий акаунт.
суть в тому що я мав другий акаунт получається так якби другий акаунт,але коли зайшов на нього то мене заблокували за обхід бану а зараз при вході в гру пише помилка CD16
чи могли би розблокувати другий акаунт тобто цей який був створений зразу після блокування першого але перед дозволем адміністрації чи мені всерівно потрібно створювати новий акаунт ?
Дякую за розуміння.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 29.04.2026